reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria listopadowych maleństw :)

reklama
Agrafka Świetnie wyglądasz. Przystojniacha z tego Waszego Damianka.
Joasia Nati jaka szczęśliwa w kąpieli.

A to mój mały śliniaczek.

niunia1.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

violet- Twoja niuńka pięknieje :-)
joasia- śliczna jest , a jak słodko marszczy nosek hihi
izula- widzę, że Twojej niunce tez tak slinka leci jak mojemu :-) chyba ząbki idą
Polecam kąpiel z dzieckiem, dużo frajdy i zabawy
Patrzę na te wasze niuńki i drugie będę celować na córkę koniecznie, zaufam kalendarzowi chińskiemu hehe

Agrafka dziękuje :)

Ja dzisiaj rozmawialam z P o tym kapaniu i stwierdzilismy ze on sie wykapie niedlugo z mala w wannie bo ja uwielbiam bardzo goraca wode i bym w takiej jak sie kapie niunie zamarzla normalnie:p

Ale cudna śmieszka!
Mamy taką samą matę, ale Leoś średnio zainteresowany, a z brzuszka fika od razu na plecki...

reklama
Śliczna :)

A to moja niunia :)

Załączniki

• A tak gadamy sobie do rybek na hustawce.jpg
    A tak gadamy sobie do rybek na hustawce.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 90
  • dresk.jpg
    dresk.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 80
  • P260211_1649[01].jpg
    P260211_1649[01].jpg