reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria listopadowych maleństw :)

reklama
Holly-Slicznie jak zawsze :-)

Violett-gdzie kupiliście taką matę na której leży Mariczka ???i jaka to firma ?? Ps.słodziutka malutka i jaka podobna do mamusi :tak:

mysie.jpggul.JPGwodniczki.jpg105611_6.jpg
101227.jpg
rosną te nasze maluchy w ekspresowym tempie :-)

A to moja Mała:)

Załączniki

• DSCF1801.jpg
    DSCF1801.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 87
  • DSCF1834.jpg
    DSCF1834.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCF1751_edited-2.jpg
    DSCF1751_edited-2.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 67
Slodka niunia :)
Joasia a czy Twoja Natasha lubi ta mate?? bo moja Mariczka tak sobie :( Lubi to lustereczko ale nie ma jak go ustawic zeby mogla sama lezec i sie patrzec i musze ja trzymac a jak poloze inaczej to juz jest placz

reklama
Violett powiem Ci,że ona ma dwie maty i obie lubi tak samo,chwilkę poleży ale szybko sie nudzi,ta mi się podoba bo jest bardziej szeleszcząca i grzechocząca chociaż ona sama jeszcze nie umie zrobić tak aby dźwięki wydawało,ale tę drugą chyba bardziej lubi .bo dłużej poleży zanim jej się znudzi. A druga mata taka :
IMG_1362.jpg

Do góry