reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Moje drogie Mamuśki!

Sliczne z Was "inkubatorki" :laugh: :laugh: :laugh:
Brzuszki piękne jak piłeczki, samo zdrowie....

reklama
A tak wygladamy dzies rano(Ja i Brzuszek) jeszcze w koszulce nocnej :).

A to przymiarka,ciuszkow ktore moga przydac sie w swieta(jesli bedzie cieplo)

Wiecie co, pare dni temu to mialam takiego dola...Bylismy na zakupach a ja do okola widzialam same piekne kobiety... i tak mi smutno bylo,myslalam,ze sie poplacze(takie wlasnie mam czasem puste podejscie do sprawy :-[)One wszystkie piekne,szczuple z odslonietymi pepkami na obcaskach w obcislych spodniach,opalone...Az mnie sciskalo ::).Ale co tam my tez piekne jestesmy :),i w dodatku w naturalny sposob piekne :laugh:.
Dzieki Asiu za komplementa ;D

Mnie tez czasem chwyta gdy widze jakąś super talię... Ale zamierzam szybko wrócić do formy po porodzie ;D Tyle ze wiosna i latem, kiedy wszyscy chodza zupelnie odkryci, my bedziemy albo z brzuszkami, albo swiezo po porodzie , wiec tez jeszcze z brzuszkami. No ale coz - to tylko kwestia jednego sezonu ;)

normal_Resize%20of%20kar2.JPG

To ja przed ciążą i moje największe hobby. Jeździłam jeszcze w pierwszych tygodniach oczywiście nie wiedząć że coś tam rosnie w środku :D

normal_Resize%20of%20kar4.JPG

rajd rowerowy

normal_kar3.JPG

zbliżenie - ślub koleżanki

reklama
Do góry