reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Nianiu, na tym górnym zdjęciu to taki blask od Ciebie idzie ;D To pewnie takie szczęście ciążowe
Ale w końcu możemy zobaczyc Twoje rozjaśnione włosy - wg mnie wyglądają nieźle. Chyba Cie odmłodziły. A kiedy przechodzisz na zupelny blond? Bo chyba taki byl plan, dobrze pamiętam?
Ale w końcu możemy zobaczyc Twoje rozjaśnione włosy - wg mnie wyglądają nieźle. Chyba Cie odmłodziły. A kiedy przechodzisz na zupelny blond? Bo chyba taki byl plan, dobrze pamiętam?
Dzieki
Hmmm z tym całkowitym blondem to nie do końca. Narazie bede eksperymentowac z balejażem w odcieniach popielatego blonu/brązu. Na zdjeciu w sumie ten kolor nie do końca wyszedł tak jak w rzeczywistości. Na zdjeciu jest jakby ciemniejszy. Teraz je regeneruje, odzywiam. W sumie kolor jest do du.....Ale przy odrobinie cierpliowsci bedzie piękny
W każdym razie mam nadzieje, ze mojego syna przywitam juz z ładnymi
Moja fryzjerka mi opowiadała, ze miała taka klientke która krótko po porodzie obcieła włosy z długich ciemnych na krótke ( zafarbowała tez na blond). Jak wróciła dziecko jej nie poznało i nie chciało do niej sie tulic.
Tak wiec działam szybko jezscze zanim popatrzymy sobie w oczy ( ...z moim synkim oczywiscie).
Hmmm z tym całkowitym blondem to nie do końca. Narazie bede eksperymentowac z balejażem w odcieniach popielatego blonu/brązu. Na zdjeciu w sumie ten kolor nie do końca wyszedł tak jak w rzeczywistości. Na zdjeciu jest jakby ciemniejszy. Teraz je regeneruje, odzywiam. W sumie kolor jest do du.....Ale przy odrobinie cierpliowsci bedzie piękny
W każdym razie mam nadzieje, ze mojego syna przywitam juz z ładnymi
Moja fryzjerka mi opowiadała, ze miała taka klientke która krótko po porodzie obcieła włosy z długich ciemnych na krótke ( zafarbowała tez na blond). Jak wróciła dziecko jej nie poznało i nie chciało do niej sie tulic.
Tak wiec działam szybko jezscze zanim popatrzymy sobie w oczy ( ...z moim synkim oczywiscie).
frida27
Fanka BB :)
Muszę zmusić mojego Mariusza żeby zrobił mi kilka zdjęc i mam nadzieje że uda mi się cos wkleić.
Wasze brzuszki super.
Jedne większe inne mniejsze - najcenniejsze skarby nosimy w tych naszych brzuszkach ;D.
Ja należe do drugiej grupy. Mój brzusio jest raczej mały.
Wasze brzuszki super.
Jedne większe inne mniejsze - najcenniejsze skarby nosimy w tych naszych brzuszkach ;D.
Ja należe do drugiej grupy. Mój brzusio jest raczej mały.
mania
Fanka BB :)
no Asiolku Gazelaczek ma racje na buzi promieniujesz slicznie wygladasz!!!!!!
Agus brzucholek rosnie rosnie!!!! i bardzo Ci z nim do twarzy !!!
Nianiu Twoj brzuszek jest sliczny!!!!
Wszystkie taaaak ladnie wygladacie w ciazy!!!!! szczescie wymalowane na twarzy
Agus brzucholek rosnie rosnie!!!! i bardzo Ci z nim do twarzy !!!
Nianiu Twoj brzuszek jest sliczny!!!!
Wszystkie taaaak ladnie wygladacie w ciazy!!!!! szczescie wymalowane na twarzy
reklama