reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

A to ja na pocztaku 22 tygodnia.

ania68td.jpg

ania9biust27lw.jpg

reklama
Agus, NiaNia super brzuszki... a moj nadal taki malutki, lekarz sie ze mnie smieje, ale mowi ze ok... musze zamiescic swoje zdjecie ale to na poczatku kwietnia (rodzice wzieli na urlop cyfrowke)... moze do tego czasu urosnie... ;)

Nianiu, na tym górnym zdjęciu to taki blask od Ciebie idzie ;D To pewnie takie szczęście ciążowe ;) :)

Ale w końcu możemy zobaczyc Twoje rozjaśnione włosy - wg mnie wyglądają nieźle. Chyba Cie odmłodziły. A kiedy przechodzisz na zupelny blond? Bo chyba taki byl plan, dobrze pamiętam?

Dzieki :)
Hmmm z tym całkowitym blondem to nie do końca. Narazie bede eksperymentowac z balejażem w odcieniach popielatego blonu/brązu. Na zdjeciu w sumie ten kolor nie do końca wyszedł tak jak w rzeczywistości. Na zdjeciu jest jakby ciemniejszy. Teraz je regeneruje, odzywiam. W sumie kolor jest do du.....Ale przy odrobinie cierpliowsci bedzie piękny ;)
W każdym razie mam nadzieje, ze mojego syna przywitam juz z ładnymi :)
Moja fryzjerka mi opowiadała, ze miała taka klientke która krótko po porodzie obcieła włosy z długich ciemnych na krótke ( zafarbowała tez na blond). Jak wróciła dziecko jej nie poznało i nie chciało do niej sie tulic.

Tak wiec działam szybko jezscze zanim popatrzymy sobie w oczy :)( ...z moim synkim oczywiscie).

;D ;D super macie te brzuszki i takie wszystkie jesteście szczuplutkie :-)

moje zdjęcia były robione w sbote koniec 21 tyg.

asia.JPG

asia1.JPG

Muszę zmusić mojego Mariusza żeby zrobił mi kilka zdjęc i mam nadzieje że uda mi się cos wkleić.

Wasze brzuszki super.

Jedne większe inne mniejsze - najcenniejsze skarby nosimy w tych naszych brzuszkach ;D.

Ja należe do drugiej grupy. Mój brzusio jest raczej mały.

no Asiolku Gazelaczek ma racje na buzi promieniujesz :D slicznie wygladasz!!!!!!

Agus brzucholek rosnie rosnie!!!! i bardzo Ci z nim do twarzy :D !!!

Nianiu Twoj brzuszek jest sliczny!!!!

Wszystkie taaaak ladnie wygladacie w ciazy!!!!! szczescie wymalowane na twarzy :D :D :D

reklama
Do góry