reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

reklama
Zeby bylo smiesznie to ja ja kupilam zeszlego lata(czyli wcale nie jako ciazowa,ale jak widac nosi sie dosc dobrze do teraz).Kupilam ja w" Oryginalu"-koncowki kolekcji(ta jast z firmy Rifle)zaplacilam za nia 15 zl. :)

Aga no przecierz Ty jestes w naturalny sposob piekna!!!!!  :) i tak ladnie CI w tej sukience!!!! co sie wiec lamiesz jakimis babami z golymi pepkami?!   ;)

Frida swietne zdjecia!!!! to na koniu suuuuupeeer!!!!!!!! a brzuszek faktycznie rosnie rosnie rosnie ;)

Frida, super brzuszki... no i hobby... bardzo mi sie podoba jazda konna, na razie tylko podoba, moze kiedys sporbuje...

Mamuski pamietajcie ze MY JESTESMY PIEKNE, kiedys myslalam ze kobieta w ciazy wyglada tak samo, ale nie prawda ma cos w oczach, wlasnie te swiadomosc ze nosi pod sercem malutka istotke i to nas rozswietla...

reklama
A to moje zdjecie. Zrobione w świeta ;D
18ac.jpg

Do góry