reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Ja tez mam juz 80 C i jakaoś ciasno hmmmm

Tusia moja mama mówiła, że najbardziej jej piersi urosły jak własnie karmiła! Ja osobiscie jestem tym troche przerazona.

reklama
ja bym chciała aby już nie rosły - bo widze jakie się robią wiszące - ja nigdy nie miałąm ładnego biustu przez ciągłe odchudzanie... tymbardziej teraz sie boje że zostaną mi takie do pasa :-(

Asiolek, Graszka fajne te wasze bdziuszki, takie pieknie ciazowe :D no i inne niz moj. Dzidziusie musza sie w nich wspaniale czuc.
Ja musze moj zaprezentowac, ale najpierw zdjecia trza mi zrzudzic na stronke, a w tym nie jestem samodzielna :(
Asiolku, cyckami sie nie przejmuj, mnie to sie widzi, ze one zmaleja troche po wykarmieniu (sama nosze D). Tak, przynajmiej bylo to u mojej kuzynki. Miseczki miala najwieksze z mozliwych a teraz... w C sie zamyka, dzidzius ma rok, a ona karmila tylko 4 miesiace. Wogole polowa z niej zostala z tego co w ciazy i do twarzy jej z tym ;)

A to mój brzusio 33 tydzień.
bszuszek33tyg.jpg

hahaha ja też sobie tak pomyślałam jaka chudziutka osóbka:-) ja też tak chce:-)

Ale fajne te wasze brzucholki :) I pępukszki u was widać :D Ja już od dwóch miesięcy zapomniałam co to pępek :) Co do biustu, to mi powiększył sie o dwa rozmiary :D Miałam A a mam C. Od razu na początku ciąży mi tak skoczył w górę, a teraz powoli znowu zaczyna rosnąć :) Mam nadzieję, że już przestanie, bo wystarczy mi tyle :D

reklama
Do góry