reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

reklama
EEeeee tam spoko laska jesteś. Naprawde.
Ja mam taki plan - być taka chuda po porodzie.

Tusia ile masz wzrostu i wagi jezscze sprzed ciąży??

o mamooo!!!! ale extra zdjecia!!!!!

Elfiko! imprezuje ;) i mina usmichnieta!!!!!

a Tusia!!! fiu fiu! Tuska czy Ty chcesz nabawic mnie kompleksow jeszcze wiekszych??!! ;) ale lala!!!!
brzucholki superasne!!!!!

Mania, ale ty to zawsze mnie rozsmieszysz tymi tekstami swoimi, no do lez.
Niania mam 167cm a waga sprzed ciazy 52 kilo

Super. Mój wzrost 170 a waga przed wyjsciem za mąz 53 max. Potem z czasem 59 łaaaaaaaa
Mój cel 55 po ciązy :-)
A teraz juz mam 6 kg do przodu ::)

no to ja zapodaje zdjecia ktore juz od wczoraj mialam wkleic dla Anitki

nadjezioremztatax8zy.jpg
z tata nad jeziorem

noniecalujjuzniecalujx5yz.jpg
juz sie buntuje  ;) i nie chce cmokow

may312004memorialday0399dn.jpg
4 lipca

zoox9up.jpg
z tata w zoo

wczapeczcex2ua.jpg
jesienia

wyjsciezeszpitalax6jj.jpg
to jest zaraz po wyjsciu ze szpitala

chicagox3zf.jpg

no to znowu Was zasypalam

Boże az mam łzy w oczah. Tymcio jest po prostu prześliczny!!! I ta chusteczka na główce. No nboski. Nie mam słów. Mam nadzieje, że mój tez bedzie taki śliczny..
Kurcze nie widac wogole zdjecia z4 lipca, za malutkie. Akurat jak jestescie całą rodzinka.

Nianiu!!!! ajajaaaj zobaczysz jaki Wasz synus bedzie sliczny!!!!!! :) :) :)

postaram sie to z 4 lipca zwiekszyc ale teraz gnam na sniadanie ;)

reklama
Maniu, ale kochany ten Tymulek :) Strasznie mi sie podoba zwłaszcza na tym zdjęciu jesienią :) No kochany po prostu.
Z tym oczkiem przymkniętym to wygląda na to, że mamusia chyba zabalowała a potem Tymusia karmiła, hi hi, no i przeszło piwko na synka :D
Rany, jak ja tak patrzę na te zdjęcia, to już chce tego synka naszego przytulić tak naprawdę :D

Do góry