reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Nianiu ja jak rzucilam palenie rok przed zajsciem w ciaze to przez ten rok przytylam 6 kilo tak to wazylam caly czas tylko 46 (tragedia) i nie moglam za Chiny ludowe przytyc.
Maniu Tymek sliczny no i nie powiem meza tez masz fajnego ;)

reklama
Tusia słodka z Ciebie istotka - zdaje się, że już ktos pisał coś podobnego ale ja dokładnie tak myślę.
A w związku z moim zboczeniem zawodowym muszę dodać, że masz bardzo fajne proporcje sylwetki na tym zdjęciu z plaży rzucają sie w oczy wąskie bareczki
jak już będziesz miała odchowane niemowle w domu i będziesz chciała poprawiać sylwetkę, to ja proponuję Tobie poćwiczyć nad rozbudową ramion, bo reszta jest git! ;D
Reszty mięśni nie powiększaj, są ładne.

hehe sliczny sliczny ...po tatusiu  :p ;D ;)

Klaudus! jeszcze tylko troszke i  synus bedzie w Waszych ramionach  :) :)
jak patrze na suwaczki to nie chce mi sie wierzyc ze to juz koncowka prawie  ;)

Mania ja to z natury nie jestem taka, żeby się dziecmi zachwycać i raczej omijam je wielkim łukiem
ale to chyba dlatego, że więkość rodziców rozpuszcze je w tym negatywnym znaczeniu i takie akcje histerii jakie miałam nieprzyjemnosc obserwować to dla mnie jakies nieporozumienie
a zachowanie rodziców w takiej sytuacji wszystko mi tłumaczy.

Ale wracajac do mysli jaką chciałam przekazać, to Twój tymek jest sweety, stwierdzilismy to oboje z mężem a zdjęcia Tusi skwitował tak:
No to taka Tusia jest ;D

Nicka Tusia masz aukuratnego takiego jak Ty ;D

Wynalazłam moje stare zdjęcia. Zobaczcie co robi profesjonalny make-up. Mało kto mnie poznał na nich.
Jakość jest trochę kiepska bo były skanowane.
normal_karola2.jpg

normal_Karola1.jpg

:o Frida ale ty laska jestes. Super. Tutaj taka skromniutka w okularach i kiteczku kto by pomyslal, ze kryje sie w tobie taka kocica. wow.

ja tez mam pare takich zdjec,na ktorych nie wiem czy byscie mnie poznaly tylko glupio juz chyba wklejac, bo ile mnie by tu juz bylo?! i to sa zdjecia w bieliznie to nie wiem czy wypada.

reklama
Do góry