reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Nie wiem jak te zdjęcia zostaly wklejone, ale ja widze taki kwadraciki z krzyzykiem. Jednak gdy sie na nie najedzie i wejdzie w właściwości [pod prawym przyciskiem myszy], to wyswietla sie okienko gdzie jest adres strony z poszczegolnymi zdjęciami. Można adres skopiowac do przeglądarki i otwiera sie stronka ze zdjęciami.

Tusiu - wyglądasz bajkowo! Taki słodziak z Ciebie :)

reklama
to u mnie nawet tych kwadracikow nie widac,po prostu nic :p
Gazelaczku jeli je widzisz to wklej je poogladamy ;) ;D,a Tuska pozniej poprawi ;) :)

tusia25 pisze:
No to wklejam siebie i ide spac....
1.jpg

2.jpg

3.jpg

Wlasnie wstalam. Nie wiem czemu mnie nie widzicie, bo ja siebie widze. Nie wiem jak to poprawic, bo niby wszystko dobrze. Na tym ostatnim wyszlam okropnie, nawet maz mowil zeby nie wklejac, ale dobrze mi na nim widac brzuszek., wiec wkleilam

reklama
Do góry