reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

hahah teraz wyglądam jak potwór bagienny ihihihihi :-) a tak serio to... wyglądam zwyczajnie czyli jak pączek w ciąży :-)

reklama
Asioleeeeeek!!!! no co Ty!!!!? paczusiu kochany!!! KObiety w ciazy zawsze!!!!!!!!!! wygladaja pieknie!!! a TY wygladasz przepieknie i kropka!!!!

Aga!!! jak zwylke fajniusie zdjecie!!!! dobrze ze masz kogos kto chetnie Ci te zdjecia pstryka ja za kazdym razem maltretuje lukasza....bo ten milosnik fotografi wszystkim sie interesuje a o mnie zapomina :p

Asiolek dziewczyny maja racje, co ty za glupoty opowiadasz, taka ladna buzia a takie glupoty mowi.
Agnieszko twoj brzuszek wedlog mojej kolezanki wyglada na zamieszkaly przez chlopca, bo podobno jak nie ma takiej wolnej przestrzeni miedzy biustem a brzuchem to tak jest, a widze, ze u ciebie to tak wlasnie wyglada.

Tusiu,ja to chyba tej wolnej przestrzeni nie mam przezrozciagniety zolodek ;) ;D.Ale moze faktycznie siedzi sobie pod mym serduszkiem chlopiec :)

No to wklejam siebie i ide spac....
1.jpg

2.jpg

3.jpg

reklama
Do góry