reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Hej dziewczynki ! Klaudia bylismy na Corfu (Greckiej Wyspie ) i powiem tylko tyle że to raj na ziemi. Coś niesamowitego , miejsce jeszcze w sumie nie odkryte przez wielu turystów. Narazie same stare dziadki z Niemiec, wiec cisza i spokój. Bylismy tam dwa tygodnie i polecam Wam to rozważenia jak juz bedziecie jechały na pierwszy urlop po urodzeniu dzidziusia hihhihiii
CORFU = raj na ziemi

PS. Mój mąz sie załamał, że wkleiłam jego zdjecie to przy kominku. hihihihi powiedział, że wglada na nim jak duper hehehe Matko dobrze, że wkleiłam w kąpielówkach ;D

reklama
Czesc dziewczyny! Dzialalam sobie spokojnie w dziale "czerwiec" ale okazalo sie, ze moj termin wypada na 4 lipca, wiec dolaczam i do Was :) Przeczytalam juz u Was wiele i musze przyznac, ze jestescie super zorganizowane i bardzo konkretne. To lubie :D Jako, ze w ciazy nie jestem sama, na zdjeciu ja i tatus mojej coreczki, Rozyczki Julii, Pawel!

CZesc Skarbus!!! fajnie ze dolaczasz :D wskocz do nas na lipcowe mamusie tam sie duzo wiecej dzieje ;) i pisz pisz....!!!!

NIania no i widze!! ha haa!!! widze Cie! superasnie wygladasz!!!!wygladacie!!!!

Niania! Ja właśnie marzyłam o tym, żeby jechać na Corfu w podróż poślubną :D Koleżanka była z mężem i widziałam zdjęcia, no i się poprostu zakochałam. Ale w prezencie ślubnym dostaliśmy opłaconą przez moją szwagierkę podróż nad nasze polskie morze, no i nie wypadało nie jechać :) Ale i tak było super. Ale mężulo mi obiecał, że kiedyś i tak tam pojedziemy :)

my nestety nie byliśmy nigdzie w podroży ani na wakacjach... zawsze byla budowa domu :-( i to jest sudnia bez dna... teraz pojawi sie dzidzia i też nigdzie narazie nie wyjedziemy a ja... czuje sie już tak zmeczona mimo, ze teraz nie pracuje ale tak mi brakuje wyjazdu... nawet do leśniczówki :-) byle gdzie:-) ale i tak narazie to neirealne... bo ważniejsze jest mieszkanko... coś kosztem czegoś :-)

Asiolku! nadrobicie jeszcze!!! nie martw sie ;)
my mielismy tez zupelnie inne plany ale wyszlo inaczej ;) ;D i troszke musimy odczekac a jak znam siebie to teraz juz zawsze beda inne potrzeby niz wojaze po swiecie
ale co tam najwyzej na emeryturze ;) odrobimy

Teraz moja kolej na prezentacje meza :laugh:

ania_slub.jpg
ania_wlochy.jpg

reklama
Ale wiesz co Asiolku mnie meczy ta fontanna na ktorej tle macie zdjecie slubne,strasznie mi sie podoba chyba przyjedziemy na nasza kolejna rocznice zrobic tam sobie fotki ;) :laugh: ;D.Mmmm...gdyby u nas taka fontanna byla ::).A moze zrobimy fotomontaz ;D.

Do góry