reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Nie wspomne o mojej hihihi
Pod koniec tygodnia bedziemy miec wreszcie swój aparaty cyfrowy(czekamy na paczke) i wtedy wam zademonstruje :-)

reklama
ajajaaaj Dziewczyny ale fajne zdjecia!!!!!!!!!!!!
Tusiu my razem z lukaszem robimy wyscigi kto ma wiekszy brzuchol i ostatnim razem zrobilismy sobie zdjecia i wslalisy rodzciom z pytaniem czy zgadna czyj brzuch jest czyj ;D

Elfiko fajnie tak z tym maluszkiem wygladasz!!!!

Klaudus jaki wysoki Twoj Maz fiu fiu!!!!

bo moj brzuszek jest po prostu sławny  :)

Ale dzisiaj wygladal tak:

2005_03_10a_male.jpg

Maniu, mój mąż wprawdzie jest wysoki (189 cm), ale przy mniej kurdupelku (158 cm) to się jeszcze wyższy wydaje :)

Asiołek ale jesteś super :) Czuje jakbym Cie znała od zawsze.

Gazelaczku pieknie ci w tej sukieneczce. I wiecie co chyba dzieki wam sie w koncu przekonałam do ogrodniczek ::)

Ale ty Gazelaczku masz mily pyszczek, jak dobry duszek wygladasz :)
A Asiolek to lobuziara widac...hi, hi

reklama
Dzięki Tusiu. Jeszcze nikt tak o mnie nie mowil, hi hi
Musze powiedziec mężowi - zobaczymy co on na to. Bo ja to raczej taki skrzat-psotnik ;D

Do góry