reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Nie wspomne o mojej hihihi
Pod koniec tygodnia bedziemy miec wreszcie swój aparaty cyfrowy(czekamy na paczke) i wtedy wam zademonstruje :-)

reklama
ajajaaaj Dziewczyny ale fajne zdjecia!!!!!!!!!!!!
Tusiu my razem z lukaszem robimy wyscigi kto ma wiekszy brzuchol i ostatnim razem zrobilismy sobie zdjecia i wslalisy rodzciom z pytaniem czy zgadna czyj brzuch jest czyj ;D

Elfiko fajnie tak z tym maluszkiem wygladasz!!!!

Klaudus jaki wysoki Twoj Maz fiu fiu!!!!

bo moj brzuszek jest po prostu sławny  :)

Ale dzisiaj wygladal tak:

2005_03_10a_male.jpg

Maniu, mój mąż wprawdzie jest wysoki (189 cm), ale przy mniej kurdupelku (158 cm) to się jeszcze wyższy wydaje :)

Asiołek ale jesteś super :) Czuje jakbym Cie znała od zawsze.

Gazelaczku pieknie ci w tej sukieneczce. I wiecie co chyba dzieki wam sie w koncu przekonałam do ogrodniczek ::)

Ale ty Gazelaczku masz mily pyszczek, jak dobry duszek wygladasz :)
A Asiolek to lobuziara widac...hi, hi

reklama
Dzięki Tusiu. Jeszcze nikt tak o mnie nie mowil, hi hi
Musze powiedziec mężowi - zobaczymy co on na to. Bo ja to raczej taki skrzat-psotnik ;D

Do góry