reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Ewa w imieniu Ani dziękuję za pochwałę, i w ogóle, dziękuję za miłe słowa pod adresem moich córeczek... mają one urodę po swoim tatusiu, to po nim kręcone włoski :) ale śmieszki są we mnie, chociaż podobno ostatnio jestem mniej śmiejąca się.
a z regałami to u nas lekka przesada, mamy 8 dużych regałów na książki i już się nie mieścimy się w nich z naszą biblioteką, nie znajdujemy co prawda zrozumienia w rodzinie, że niby po co nam tyle książek, no ale ja z mężem dobraliśmy się, że lubimy czytać, trochę nam gusta co do tematyki się rozjeżdża, no więc książek mamy każdy na swoje upodobanie, każdego miesiąca przybywa nam ciągle po ileś, no i regał z książkami niedługo cały będzie dla dziewczynek - Ania uwielbia książeczki, zobaczymy jak Wiktoria

reklama
Wrublik, fajnie :) My mamy 3 regały na 1,1 m szerokości każdy, po 6 półek. I powolutku się kończy miejsce, będziemy Pucka książki wyrzucać do jego pokoju ;) Ale my dopiero od 2 lat zbieramy książki na poważnie. Nasze regały są głębokie, więc w dwóch rzędach będzie się dało książki układać (choć tego nie lubię). A potem to nie wiem. Chyba pod sufitem będziemy podwieszać ;)

Do góry