reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Bodzinka cudne maluchy:tak:A Fifi jaki rozmarzony na tym krzeselku:-D
Krolcia jaki Daniel jest cudny:tak:
Antylopka widze ze ci kucharz rosnie;-)Super!A z ta bagietka to jak bym Jasia widziala:tak:Im wieksza tym lepsza:-D
Ag kochany ten twoj Mateuszek, taki slodziak usmiechniety:tak:
A Hubcio to niezly przystojniak;-)

Ostatnia edycja:
Ależ słodziaki, a Daniel to już taki aniołeczek kochany, no i Adaś jaki duży...
A to moja księżniczka z wczoraj
bąbelek.JPG

Sun te błękitne oczy! Cudne....można się rozmarzyć!
A Adaś i Mateusz to chyba już w kolejkę się do córeczki Sun ustawiają ;-) Tacy kawalerowie, że hoho!

A to Hubcio z serii głupie zdjęcia robione przez głupich rodziców, ale nie mogłam się oprzeć ;-)
100_3756.jpg

Antylopka - ale masz łysolka. Adaś tak naturalnie, czy poszlas moim przykładem i posłużyłaś się maszynką do golenia ;-)

Sun - malutka wyszła jak laleczka. No i jaka z niej mała dama. Zazdroszczę, bo moja "Mała księżniczka" Przypomina bardziej rozbójnika :-(

Buzc - czy Hubert na pewno należy do grudniaczków 2010? Z niego to już "dorosły" dzidziuś ;-)

Wrublik - ale masz śmiechulkę słodką.

reklama
wrublik, sun ale słodkie królewny:-), takie sa delikatne, subtelne:-)

Adaś bardzo do siostry podobny:-)

A Hubi - fakt, dojrzewa bardzo szybko:-D

Do góry