reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Smile, jestem w szoku na tak ciemną karnację Antka. ;-)
Ja też... :) Wszyscy mnie się pytają czy ja go tak na słońce wystawiam czy o co chodzi, że on taki "ciemny" :p... a on taki już się urodził.

Smile, Antoś ma piękne usta. Będą dziewczyny szalały, oj będą ;)
A wiesz, że mój drugi syn będzie miał na imię Antek?:)

Mam nadzieje, że mu takie zostaną do dorosłości ;)... A co do imienia... Antek miał być Frankiem :D... Jest Antoni Julian... Drugi będzie miał Franciszek :)

Smile, żartujesz :D Ale numer :) Fajnie :) Julian też mi się podoba :) Tak miał na imię właściciel mieszkania, które wynajmowaliśmy po ślubie. I miał syna Antka ;)

Śliczny z niego chłopiec. Uwielbiam takie ciemne dzieciaczki:tak:. To już trzecie takie ciacho na forum(takie fajne ciemnookie, ciemnowłose i ciemnocerowe:-D:-p hihihi).

Zawsze mi się podobali mężczyźni w typie Italiano:rolleyes2: a trafił mi się za męża blondyn:dry:. Mażyły mi się takie ciemne dzieci:rolleyes2: a mam dwóch siwych:laugh2:. To sobie chociaż na Wasze popatrzę i nawzdycham:tak:.

Jeszcze trochę Pucka ;) Ostatnio mało zdjęć robię, więc co mam, to wrzucam :)

Historyjka obrazkowa - Franek Demolka w akcji

Franek: A co mi zrobisz, jak to włożę do buzi?
Mama: Nie włożysz...

Franek: Ja nie włożę? Ja nie włożę?

Franek: HA!

I jeszcze akrobacje :)

Wywalił całe pudełko nowych chusteczek... Ale włożyłam je z powrotem - będzie wycierany zaślinionymi jak się nie umie grzecznie zachowywać ;)

O moja tez robi to co Franek z chusteczkami. jak dorwie, to wyjmuje jedna, wkalda do buzi, wypluwa i tak az do konca opakowania ;) dzis sie dorwala, ale na szcescie w pudelku byla resztka :D

reklama
Jak to dobrze czasem wkleić zdjęcie :) Człowiek się dowiaduje, że jego dziecko nie jest dziwne i że inne też lubią chemię ;) A jak Pucek potem pachnie cały dzień tymi chusteczkami - jak naperfumowany ;)

Do góry