reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
Ja też... Wszyscy mnie się pytają czy ja go tak na słońce wystawiam czy o co chodzi, że on taki "ciemny" ... a on taki już się urodził.Smile, jestem w szoku na tak ciemną karnację Antka. ;-)
Smile, Antoś ma piękne usta. Będą dziewczyny szalały, oj będą
A wiesz, że mój drugi syn będzie miał na imię Antek?
Mam nadzieje, że mu takie zostaną do dorosłości ... A co do imienia... Antek miał być Frankiem ... Jest Antoni Julian... Drugi będzie miał Franciszek
krolcia
Fanka BB :)
Śliczny z niego chłopiec. Uwielbiam takie ciemne dzieciaczki. To już trzecie takie ciacho na forum(takie fajne ciemnookie, ciemnowłose i ciemnocerowe hihihi).
Zawsze mi się podobali mężczyźni w typie Italiano a trafił mi się za męża blondyn. Mażyły mi się takie ciemne dzieci a mam dwóch siwych. To sobie chociaż na Wasze popatrzę i nawzdycham.
Zawsze mi się podobali mężczyźni w typie Italiano a trafił mi się za męża blondyn. Mażyły mi się takie ciemne dzieci a mam dwóch siwych. To sobie chociaż na Wasze popatrzę i nawzdycham.
U
użytkowniczka r
Gość
Smile śliczniasty jest :-)
Jeszcze trochę Pucka Ostatnio mało zdjęć robię, więc co mam, to wrzucam
Historyjka obrazkowa - Franek Demolka w akcji
Franek: A co mi zrobisz, jak to włożę do buzi?
Mama: Nie włożysz...
Franek: Ja nie włożę? Ja nie włożę?
Franek: HA!
I jeszcze akrobacje
Wywalił całe pudełko nowych chusteczek... Ale włożyłam je z powrotem - będzie wycierany zaślinionymi jak się nie umie grzecznie zachowywać
Historyjka obrazkowa - Franek Demolka w akcji
Franek: A co mi zrobisz, jak to włożę do buzi?
Mama: Nie włożysz...
Franek: Ja nie włożę? Ja nie włożę?
Franek: HA!
I jeszcze akrobacje
Wywalił całe pudełko nowych chusteczek... Ale włożyłam je z powrotem - będzie wycierany zaślinionymi jak się nie umie grzecznie zachowywać
U
użytkowniczka r
Gość
Uwielbiam historyjki z Frulusiem w roli głównej,tylko szkoda że tak malusio ich :/
Smile_
Antek, Franek i Staś
A ja myślałam, że tylko mój mały wkłada sobie z takim zamiłowaniem te chusteczki do buźki... Kombinator z Franka
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
O moja tez robi to co Franek z chusteczkami. jak dorwie, to wyjmuje jedna, wkalda do buzi, wypluwa i tak az do konca opakowania dzis sie dorwala, ale na szcescie w pudelku byla resztka
reklama
Podziel się: