reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Mój myśli, probuje ale pupa za ciezka hi hi hi hi.;-)
Mnie samą zaskoczyła. Parę dni wcześniej przewróciła się z plecków na bok. Pewnego ranka mówię do niej "Córeczko przewróć się na boczek do mamusi", a ona fik i na brzuszek. Aż m oczy wyszły. A potem cały dzień tak fikała:-)

Poważnie? Już? To ten mój Pucek to jakiś leń paskudny. Nawet nie pomyśli, że mógłby spróbować się przekręcić...:/
Za to moja jest leniwa jak już przewróci się na brzuszek. Podnieść główkę to już nie łaska;-).Piąstka w buzię i zadowolona. Główkę trzyma tylko jak nosimy ją na ramieniu. Ciekawa wszystkiego. Ostatnio "gadała" ze swoim odbiciem w lustrze.

słodkie dzieciaczki - no proszę jaka Gabrysie zaradna, moja to z pleców na bok co najwyżej, raz udało jej się na brzuch ale została jej ręka pod brzuchem i się wkurzyła i zaczęła ryczeć.
Pamiętam jak oglądałam galerię z innych miesięcy i sobie myślałam kiedy to będzie kiedy już będę miała swoją kruszynkę, a tu już na grudniowym 84 strony w galerii aż się wierzyć nie chce..

Śliczne maluszki :-)

To może i ja ośmielę się pochwalić moją Gabrysią:zawstydzona/y:

Oj jest sie kim chwalic,cudnak ruszyneczka :)

Dziewczyny wszystkie nasze maluszki są najpiękniejsze:tak:!!!!!!
A to mój Mati 06.03.2011 rano przed Chrztem mega uśmiechnięty:-), w trakcie Chrztu śpioszek a w czasie świętowania mega zainteresowany wszystkim dookoła :-)

Śmieszek kochany :)
Zupełnie jak mój dniu chrztu,tylko ja nie mam tego uwiecznionego na foto:/

Ewa historyjka super!Ale z Franka jest niezly kawalarz:-)
Bodzinka twoj synus taki radosny jak mamusia:tak:Fajny i duzy chlopczyk:tak:
Maga ja tez osmielilabym sie pochwalic tak cudna coreczka;-)
Ag ten twoj przystojniak to mega zainteresowany chrzcinami:-)

A to moje szczescie:-)
Zobacz załącznik 334530Zobacz załącznik 334529Zobacz załącznik 334528Zobacz załącznik 334531Zobacz załącznik 334527

Cudniutki pysiolek i oczęta boskie :)

ale slodkie te wasze maluszki :))))

a to my urzadzamy ostatki:

Ja jako czarownica i Ninka oczywiscie ksiezniczka

Alicja jako kotek czarownicy

Ostatnia edycja:
Asiu, Twój synek to kolejny dzieciaczek z piękna fryzurką!!! jejciu, jak mi sie podoba, jak taka kruszynka ma taaakie włoski!!!!!:-)
Gufi ale fajne zdjęcia:-) widać, że super razem się bawicie:-D Alicja jest sliczna i ma piękne duże oczy, a Ninka to juz w ogóle piękna dziewczynka, z tak delikatną urodą;-) ale udały Ci się dziewczyny.

reklama
gufi świetne stroje - strach się bać ;-)

słodkie dzieciaczki - no proszę jaka Gabrysie zaradna, moja to z pleców na bok co najwyżej, raz udało jej się na brzuch ale została jej ręka pod brzuchem i się wkurzyła i zaczęła ryczeć.
Ta ręka pod brzuszkiem to prawdziwy kłopot. Moja się za pierwszym razem 10 minut męczyła, żeby ją wyciągnąć, a potem spała 2 godziny wykończona :-D

A tutaj Gabi i jej pierwszy kwiatek na Dzień Kobiet od Tatusia :-)

Załączniki

• 63.jpg
    63.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 64.jpg
    64.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 59.jpg
    59.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 40
Do góry