reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

hehehe no tak mi się wydawało że musiała wkraść się literówka do twojego poprzedniego postu o 52 cm :) Dlatego wszystkie dziewczyny piszą że on taki króciutki a pulchniutki, a on jest słusznego wzrostu :)

z 3.3.11 "My na szczepieniu bylismy wczoraj. Fif wazy 6350 i ma 52 cm. Wsio oki z nim. Niesamowicie pogodny i rozgadany jest, teraz tez lezy k. mnie i mnie zaczepia...I nadaje i się smieje"

Ostatnia edycja:
reklama
No tak...Wg. mnie biedak sie skrócił hi hi hi. Może okularki powinnam zmienić. Dzięki kochana za sprostowanie.

Śliczne maluszki :-)

To może i ja ośmielę się pochwalić moją Gabrysią:zawstydzona/y:

Załączniki

• 42.jpg
    42.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 88.jpg
    88.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 47.jpg
    47.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 43
Maga super uśmieszek ma Gabrysia widzę że nie tylko moja mała lubi podciąganie za rączki, ale najbardziej uwielbia turlanie się, tylko wtedy trudno jej zrobić fotkę

Dziewczyny wszystkie nasze maluszki są najpiękniejsze:tak:!!!!!!
A to mój Mati 06.03.2011 rano przed Chrztem mega uśmiechnięty:-), w trakcie Chrztu śpioszek a w czasie świętowania mega zainteresowany wszystkim dookoła :-)

Załączniki

• DSC04543.jpg
    DSC04543.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC04547.jpg
    DSC04547.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC04646.jpg
    DSC04646.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 66
Bodzinka, Filipek ma piękne niebieskie oczyska!!! śliczny:-) a na drugim zdjęciu czadowa minka, taka zagniewana:-D
Magda, śliczna córeczka. Chyba drobniutka bardzo, co?
ag na pierwszym zdjęciu synek tak pięknie roześmiany!! super:-)

Ewa historyjka super!Ale z Franka jest niezly kawalarz:-)
Bodzinka twoj synus taki radosny jak mamusia:tak:Fajny i duzy chlopczyk:tak:
Maga ja tez osmielilabym sie pochwalic tak cudna coreczka;-)
Ag ten twoj przystojniak to mega zainteresowany chrzcinami:-)

A to moje szczescie:-)
P2250777.jpgP3050785.jpgP3070789.jpgP2250775.jpgP3070791.jpg

Maga śliczna dziewuszka.
Ag jaki radosny i chrzciny widac mu sie podobały.
Asia spac nie umiesz kobietko?? Jas jest taki delikatny a ten fryz cool
Dziękujemy za miłe słowa.

Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
Magda, śliczna córeczka. Chyba drobniutka bardzo, co?
Urodziła się nie taka drobna - 3550g i 57cm:-). Potem przez jakąś paskudną bakterię poporodową nie przybierała przez miesiąc na wadze. Teraz już jest ok. Waży niecałe 5kg, ale już wkładamy ciuszki na 62. Pediatra stwierdziła, że będzie modelką - wysoka i szczupła. Ale po kim??? ;-) Bo nie po mnie i mężu.

Maga super uśmieszek ma Gabrysia widzę że nie tylko moja mała lubi podciąganie za rączki, ale najbardziej uwielbia turlanie się, tylko wtedy trudno jej zrobić fotkę
O tak. Podciąganie na rączki to jedna z ulubionych zabaw. Chociaż ostatnio nauczyła się przewracać na brzuszek z plecków i teraz tylko to by robiła.:-D

A to mój Mati 06.03.2011 rano przed Chrztem mega uśmiechnięty:-), w trakcie Chrztu śpioszek a w czasie świętowania mega zainteresowany wszystkim dookoła :-)
Cudny uśmiech. A jaki grzeczny w kościele. Mam nadzieję, że moja też taka będzie:-)

reklama
Maga śliczna córa:) to Twoja Gabrysia i moja Milena miały taka samą wagę urodzeniową:)))) my natomiast wzrostu 56 miałyśmy więc też prawie to samo;) moja teraz waży 5200 ale tez jest szczupła i długa szczególnie nóżki ma długie i szczupłe:)

ag słodki Aniołek:*

asia no i kolejny super fryz wśród grudniaczków:-D świetny jest:p

Do góry