reklama
U
użytkowniczka r
Gość
U mnie to samo:-). A wczoraj miałyśmy babskie pogaduchy. Gabi nawijała od 11 do 19 z przerwami na jedzenie. Spać nie łaska. A jak odwróciłam wzrok, to był jęk niezadowolenia.;-) Jak z powrotem się nad nią nachyliłam to robiła "banana" i gadała od nowa. A tu fotka z pogaduszek.
Kruszynka kochana :*
Gufi swietnie wygladacie
Maga sliczna dama;-)
Bodzinka synus swietnie sie rozwija.Brawo mamusiu;-)
A ja jestem dumna bo Jas dzis pierwszy raz podniosl glowke lezac na brzuszku.Jestem w siodmym niebie!
Tunia ja wiem ze u ciebie ten sam problem i polozna mi wczioraj pokazala jak cwiczyc na poduszce do karmienia.Naprawde dzialaPolozylam jeszcze przed nim czerwony balonik.I trzeba pamietac zeby raczki dotykaly klatki piersiowej.A juz myslalam ze sie tego nie doczekam:-)
Zobacz załącznik 335507Zobacz załącznik 335506
Oj jak ja się cieszyłam jak mi 1 raz podniósł główkę tak wysoko
Brawo dla Jasia
Moj tez na początku nie robił nic,wiercił się i złościł na brzuchu ale kładłam go 2 razy dziennie i czekałam do momentu kiedy zaczął grymasić i wtedy brałam go na ręce,aż pewnego dnia zaczął robić postępy,a ja mowie mu za każdym razem ze jestem z niego dumna bardzo i kocham go itp,1000 razy dziennie jest cmokany pieszczony (pewnie już ma tego dość) i codziennie słyszy ze mama i tata kochają go najbardziej na świecie.W sumie jeszcze nie rozumie ale co tam ))))))
cristalrose
Fanka BB :)
Bodzia - słodziutki bobasek - ja to bym się od razu przytulała do takiego naguska I trzeba przyznać, że ma gadane, wg mnie to trochę z francuska akcentuje;-)
Maga - Twoja to faktycznie mała dama, z tym kwiatkiem super, a teraz tak dostojnie sobie leży i konwersuje:-)
Asia - bardzo ładnie Jaś trzyma główkę, a ta jego czuprynka jaka słodka :-) ...ehhh, kiedy ja zobaczę takie włoski u mojej łysinki??
Maga - Twoja to faktycznie mała dama, z tym kwiatkiem super, a teraz tak dostojnie sobie leży i konwersuje:-)
Asia - bardzo ładnie Jaś trzyma główkę, a ta jego czuprynka jaka słodka :-) ...ehhh, kiedy ja zobaczę takie włoski u mojej łysinki??
My też od dłuższego czasu tak wykorzystujemy poduchę
Pierwsze zdjęcie jest sprzed 2 miesięcy: Franek liczy kropki; a pozostałe - z dziś: cała poducha moja (normalnie też umie się podnosić, ale dziś był trochę zblazowany i wolał opaść całym ciężarem na poduchę )
Zobacz załącznik 335643Zobacz załącznik 335641Zobacz załącznik 335642
Pierwsze zdjęcie jest sprzed 2 miesięcy: Franek liczy kropki; a pozostałe - z dziś: cała poducha moja (normalnie też umie się podnosić, ale dziś był trochę zblazowany i wolał opaść całym ciężarem na poduchę )
Zobacz załącznik 335643Zobacz załącznik 335641Zobacz załącznik 335642
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Maga,Ewa super maluszki,foteczki i poduszeczki,ja takiej nie mam :/
Podziel się: