reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria grudniowych maluszków

joamar śliczna Madziuchna! Szkoda, że zdjęcia nie można powiększyć.
gufi cudna jest. Wydaje mi się, że ma Twoje oczęta.
aluśka obie córeczki są śliczne i faktycznie bardzo do siebie podobne. Tylko Amanda troszkę więcej włosków miała. Cudne królewny.

reklama
ewa - jakbym swojego głodomora widziała (tylko trzba by włoski przefarbowac lol). Mój tez "wcina" chustę

joamar - zobaczymy co powiesz za kilka lat, jak Ci taka "gangsterka" z charakterkiem wyrośnie

Gufi słodka panienka z Aluni:tak::tak:
joamar urocza ta Twoja gangsterka:-):-)
ewa86 świetna minkę Franek strzelił:tak::-):-)

Ps. Amanda do roczku miała czarne włoski i loki;-) a potem zaczęły jaśnieć i przestały się kręcić:dry: ciekawe jak bedzie z Martyną:sorry2:
o oto moja Amanda jak miała 9miesięcy(08.09.08)
IMG_1301.jpg

po oglądaniu tych dzieciaczków - takich słodkości stwierdzam że nawet dukając na diecie nie będzie tak strasznie bo przecież tu tyle dzieciaczków do schrupania! :)
joamar gangsterka w dodatku z pokazanym języczkiem - hehe - to zdjęcie w konkursach na pewno zajęłoby miejsce
olcia, ewa wasze dzieciaczki w chustach wyglądają jak te słodkie przylepki - uwielbiam kangurki z tego względu że one tak swoje dzieciaczki też tulą
aluśka - dziewczynki piękne, mojej córci odwrotnie zaczęły się kręcić włoski od roczku

reklama
słodkie dziewuszki
jomar urocza córcia
olcia - przepiękne zdjęcie masz w podpisie
gufi- a Twoje dziecię to tak świadomie tego miśka trzyma???
no i chłopak też bombowy :) - ewa super Franol

Do góry