ewelinkap9
Początkująca w BB
bodzinka a jak tam ze spaniem nocnym u was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój jest cycuchowy i ze spaniem różnie. Czasem, nawet 5 h ciagiem przespi ale najczesciej sie budzi co 3,4 h i to jest dla mnie sukces. Bo jak mu ciepło to i co 1,5 h potrafi. tylko nie wiem czemu te 5 h przesypia np. od 20 kiedy ja i tak jeszcze nie spie....bodzinka a jak tam ze spaniem nocnym u was?
Mój jest cycuchowy i ze spaniem różnie. Czasem, nawet 5 h ciagiem przespi ale najczesciej sie budzi co 3,4 h i to jest dla mnie sukces. Bo jak mu ciepło to i co 1,5 h potrafi. tylko nie wiem czemu te 5 h przesypia np. od 20 kiedy ja i tak jeszcze nie spie....
a jaki glodomorek zniego...tylko by jadl. Ma dokladnie 2 miesiace a wazy juz 6500g...na szczescie nie jest przyzwyczajony do noszenia na rekach bo ani ja ani maz nie targamy go na raczkach bo by mi chyba lapki odpadly hehe:-) wlasnie spi moja ssawka przyssawka. A jak wam wasze dzieciaczki spia w nocy dziewczyny? Bo ja to juz sie nie moge doczekac kiedy zacznie przesypiac noc, chociaz meza mam aniola i to on go w nocy karmi jednak ja wstaje zrobic butle takze tak czy siak sie troche wybudzam:-)
Kochana macie super temperature. Ja bym chciała miec 22 stopnie a u mnie to dosc czesto tropiki jak kaflo oddaje ciepło. Wkurza mnie to bo wiem, że 22 st. to idelana temperatura ale coż..Piszesz ze jak mu cieplo to czesciej sie budzi? a moge wiedziec jaka temperture utrzymujesz w pokoiku Filipka? Bo wiem ze powinno byc ok 20 nie wiecej ale moj maz to straszny zmarzluch i uwaza ze jak mu zimno to co dopiero malutkiemu dziecku wiec ciagle rozkreca mi ogrzewanie i jest tam zawsze ok 22:/ moze dlatego budzi mi sie i czasem pojekuje przez sen? co sadzisz?
TAK JEST!!!:-);-)Ewelinka waga imponująca, i śliczne maleństwo.
Bodzinka super chłopak ale proszę o większe zdjęcia następnym razem.