reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

z braciszkiem i moja pierwsza maskotką (mam nadzieje że jedna z niewielu..)

Jak ja Cię rozumiem... Nie kupiliśmy Frankowi jeszcze ani jednej zabawki, a pluszaków ma już całą półkę - babciom pewnych rzeczy nie wytłumaczysz. On i tak lubi tylko jednego bałwanka i nim się bawi. A reszta się kurzy...

reklama
P1220020.jpgPC010697.jpgP1260046.jpg No to i ja sie pochale moja Ssawka przyssawka:-) to w srodku to kilka godzin po porodzie pierwszy raz w ciuszkach, w czapeczce to moja siostra uskuteczniala sobie przebieranki i tak slodko wygladal ze nie moglam go nie sfotografowac...no i na golaska po kapieli zrelaksowany:-)

Ewelinka, zakładacie młodemu buty? Czy to tylko tak do zdjęcia? ;) Ja wychodzę z założenia, że stopy się najlepiej rozwijają jak mają swobodę. Franek się nawet na skarpetki wkurza ;)
A zdjęcie po porodzie - niesamowite. Dzieciątko w ogóle nie wymęczone. Wygląda jakby miał kilka tygodni :)

Ewa moj skarpetki lubi i takie miękkie ciapko - buty. Lolo mial jeszcze takie mieciutkei materiałowe trampki zamiast skarpetek. Czad. W ogóle ku pomrukom "babc" na spacerach latem gole stopy w wózku a sanadły tez na gołe stopy. Jak chodzil za raczke na spacerku potem do wózka mu sciagałam. Ale mowie Wam te spojrzenia....znowu jestem wzywana..

:-) dziekuje slicznie a wyglada jak kilkutygodniowy bo byl po terminie 14 dni i urodzil sie maly wielkoludek:p 4200g niestety po wielu godzinahc meczarni cesarka. A co do bucikow to nie nie nakladam mu bucikow bo to tylko tak do zdjecia, moja siiostra ma hopla i kupuje takie rzeczy i pozniej przebieranki uskutecznia:p

a jaki glodomorek zniego...tylko by jadl. Ma dokladnie 2 miesiace a wazy juz 6500g...na szczescie nie jest przyzwyczajony do noszenia na rekach bo ani ja ani maz nie targamy go na raczkach bo by mi chyba lapki odpadly hehe:-) wlasnie spi moja ssawka przyssawka. A jak wam wasze dzieciaczki spia w nocy dziewczyny? Bo ja to juz sie nie moge doczekac kiedy zacznie przesypiac noc, chociaz meza mam aniola i to on go w nocy karmi jednak ja wstaje zrobic butle takze tak czy siak sie troche wybudzam:-)

Bodzinka ale dużego już masz tego Filipka :)

Ewelinka Cudnego masz synka,taki pampuszek słodki :)
Kochana z niego tylko taki grubasek Mały bo nadal w 56 chadza he he he.No ale wg rozmiwrówki ma prawo do 3 miesiecy.
Fajny mały i naprawde wygląda jak kilkutygodniowy. Przy Twoim to mój okruszek 3100 na starcie.Ale teraz nadrobił.

reklama
Kochana z niego tylko taki grubasek Mały bo nadal w 56 chadza he he he.No ale wg rozmiwrówki ma prawo do 3 miesiecy.
Fajny mały i naprawde wygląda jak kilkutygodniowy. Przy Twoim to mój okruszek 3100 na starcie.Ale teraz nadrobił.

Dziekuje dziewczyny:-) u nas jesli chodzi ciuszki to juz z polowy mi wyrosl(hm zreszta w newborn nigdy mi nie wchodzil bo byl taki duzy hehe) takze polowa szafy juz lezy do oddania musialam dokupic spiochow bo przed porodem nie spodziewalam sie tak szybkiego wzrostu:p zreszta nie do konca zdawalam sobie sprawe ze z newborn dziecko nie przechodzi od razu do 3-6m no ale tak to juz jest jak sie jest nowa w tym temacie:p

Do góry