reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

krolcia ewwe kapitalne usmiechy pociech...
agaj-masz faktycznie mała modnisie:)
gufi Alunia wyglada jakby sie troszke aparatu przestraszyła..;) ale sliczniutka-takie duże oczka ma...
Piekne sa nasze dzieciaczki nie ma co... dopracowane fest ;)

reklama
piekniaste te nasze grudniowe maluchy love.jpg

krolcia Twoj skrzat mnie rozwalil hahahahaha bosko!

Patrzę na swoje dziecko i na Wasze i obserwuję u siebie niepokojącą chęć zajścia w kolejna ciążę :) A plan na wpadkę mam za jakiś trzy lata :D

reklama
ja po ostatnim porodzie też miałam zdecydowanie dość, ale teraz już w zasadzie...czemu by nie:) tylko, że S. chce zdecydowanie na dwójce poprzestać, ale jak już kiedyś pisałam - kwestia czasu:)

krolcia Tobie pewnie też niebawem przejcie poporodowa niechęć:)

Do góry