reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

eee Bodzinka- twój Fifi to już ładnie okrąglutki jest - ale u ciebie musi być ciepło że tak bez skarpeteczek i w krótkim rękawku sobie fika w łóżeczku :) a jaka ma poważną minkę - jak stary chłop :)

reklama
Mamolka u nas potrafia tropiki byc...30 st..Koszmar..Wszystko przez to, ze kaflok..Powazny nie wiadomo po kim hi hi hi. Ale coraz czesciej laskawca sie smieje, ale trudno go zlapac bo jak widzi aparat to powaznieje i obserwuje co to jest.

mamolka śliczne oczęta ma Mikołaj:-) fotka z kotem świetna:cool2:
Bodzinka duży chłopak już z Filipka :cool2:
Renczysia niezły slodziak z Mikołaja;-) niejedną panne powali na kolana tym swoim spojrzeniem:cool2:
Antylopka urocze blondaski masz w domku;-):-)

ekstra minka :-):-)
a tu mój Borys, ze swoją nową przyjaciółką:D

Zobacz załącznik 319506
świetna foteczka:-):-):-)
olcia100 sliczna dziewczyneczka z Oliwki:-):-)

DSC05228.jpgDSC05188.jpgDSC05203.jpgDSC05217.jpg
Igurion no i kot... też myśli, że jest dzidzią :)

ale BOSKIE te maluchy :-)

mamolka widać wyrażnie różnicę na skórze:tak: ale ma Miki oczy niesamicie niebieskie wow;-)

Antylopka super blondasy :-) niezły pucuś z Adasia:)

bodzinka bombowy jest:-D rzeczywiście dobrze mu na Twoim mleczku:-p.........a 30 st:szok:.......u nas 10 mniej

renczysia no poważny synuś z hipnotycznym wzrokiem i czarująca fryzurą:-)

hejcz słodziutki synuś:-p

mamolka u mnie borys też żółciutki był i to długo, ze dwa tyg temu mu zeszło tak maksmalnie, heh a tak się cieszyć zaczełam ze mam śniade dziecko:)

Miki jest taki delikatny,
Fifi wręcz przeciwnie:) kawał chłopa:)
a Igor to siłacz, mój ledwo głowe przekręca - a tu proszę podpiera się na rączkach:)

ale mój uśmiecha się słodko, aż bym go schrupać mogła;P

SNC00945.jpg

reklama
Do góry