reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Patrzę na swoje dziecko i na Wasze i obserwuję u siebie niepokojącą chęć zajścia w kolejna ciążę :) A plan na wpadkę mam za jakiś trzy lata :D

Ja dopiero za 2 lata chciałabym,ale jak będzie to się okaże,póki co boje się 1 razu po porodzie,a dokładnie tego że znowu na prima aprilis obwieścimy cudowną nowinę,że rodzinka się powiększy :)

reklama
Strach się mi się nawet przed samą sobą przyznać ale mam to samo:D heheh

ja tez :D Tym bardziej, ze juz teraz po ptokach, odpada "banie sie" porodu, i tak cesarka i tak... ale jednak poczekam te pare lat :p

Swoja droga przed nami najbardziej goracy okres ;-) Bardzo wiele kobiet jest plodnych tylko w okreslonych miesiacach/okresach w roku, ta zasada sprawdzila sie u wielu moich znajomych i ze mna tez ( z Jula zaszłam 8 kwietnia a z Adasiem 11 marca) ;-)

ja tez :D Tym bardziej, ze juz teraz po ptokach, odpada "banie sie" porodu, i tak cesarka i tak... ale jednak poczekam te pare lat :p

Swoja droga przed nami najbardziej goracy okres ;-) Bardzo wiele kobiet jest plodnych tylko w okreslonych miesiacach/okresach w roku, ta zasada sprawdzila sie u wielu moich znajomych i ze mna tez ( z Jula zaszłam 8 kwietnia a z Adasiem 11 marca) ;-)
Racja. Lolo poczety 14 lutego, a Fif w okolicy 22 marca. Wiec ja jak te pszczółki i inne. Hi hi hi

jSwoja droga przed nami najbardziej goracy okres ;-) Bardzo wiele kobiet jest plodnych tylko w okreslonych miesiacach/okresach w roku, ta zasada sprawdzila sie u wielu moich znajomych i ze mna tez ( z Jula zaszłam 8 kwietnia a z Adasiem 11 marca) ;-)
u mnie obie córki w marcu poczęte :rofl2:...więc w marcu wprowadzam post tak na wszelki wypadek :-p he he:-D
Wiolcia daj znać jak test zrobisz;-)
A oto moja mała kruszynka:-)
równo 7tydzien - chciała dorównać Mikołajowi Mamolki w podnoszeniu główki;-)
DSC_0019.jpg DSC_0021.jpg

mini sesja i słodki uśmiech:-)
IMG_1762.jpg IMG_1765.jpg IMG_1927.jpg

siostrzyczki :-)
IMG_1770.jpg

Załączniki

• IMG_1869.jpg
    IMG_1869.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry