reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
nata2.jpgA to mój Skarb!

Jejku jakie Wy macie urocze Kruszynki.Ach sliczniutkie słodziaczki. No i prosze jakie koty ciekawskie hi h i hi. Ja nie przepadam za kotami..Przez moja mame..Wole pieski ale niestety nie mamy. Mam za to męza i potem wam pokaże jaki ciekawy dziecka hi hi hi.

Izu ten dziubek to tylko do calowania:tak:
Olcia sliczna ksiezniczka:tak:A jaka zdziwiona ze jej zdjecia cykasz:-)
Mamolka jaki ten Mikus przystojny, do schrupania;-)
Ewwe cudny ten twoj skarb, a jakiego ma kompana zazdrosnego:-D

Ostatnia edycja:
Izu - jaka słodka minka:) uwielbiam takie dzidziusiowe bużki:)

Jejku jakie Wy macie urocze Kruszynki.Ach sliczniutkie słodziaczki. No i prosze jakie koty ciekawskie hi h i hi. Ja nie przepadam za kotami..Przez moja mame..Wole pieski ale niestety nie mamy. Mam za to męza i potem wam pokaże jaki ciekawy dziecka hi hi hi.
z kotami i pasmi mam tak samo. Chciałabym miec tutaj psa, może jak się uda to mieszkanko z ogródkiem... jutro idziemy oglądać:)

reklama
renczysia - to ja dla kontrastu wrzucę moje blondasy:)

Załączniki

• styczeń 2011 062.jpg
    styczeń 2011 062.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 72
  • styczeń 2011 070.jpg
    styczeń 2011 070.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 59
  • styczeń 2011 054.jpg
    styczeń 2011 054.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Do góry