reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
a tu my:-)

Załączniki

• 0060.jpg
    0060.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 70
  • 0043.jpg
    0043.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 71
  • 0066.jpg
    0066.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 65
  • 0071.jpg
    0071.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 66
  • 0032.jpg
    0032.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 70
Sarka, Bardzo ładna córunia i jak widać starszy brat pełną gębą:)Fajnie, napewno Ci pomaga w opiece nad Milenką::)

Aluśka wasza Martynka jest prześliczna! ma piekną fryzurkę, śliczna twarzyczkę - jest przeurocza :D

Renczysia ja to podziwam, że wasz synek lezy tak w CISZY na brzuszku i główkę podnosi. A fryzurę ma naprawdę mega bujną :)

Sarka - co tu dużo mówić mama piękna to i córunia jest przeliczna :) Z zachwytem patrzę na zdjęcie Milenki z braciszkiem, widać jaki zakochany w siostrze :) Z Milenki kolejna piękność z bujną czuprynką :D

mamolka ależ Mikołaj się zmienił, przynajmniej takie ja odnoszę wrażenie:) jedno jest pewne - URÓSŁ :)

a tu mój Borys, ze swoją nową przyjaciółką:D

SNC00942.jpg

Wtargnęła kicia między Borysa a mojego męża - i niby się do Borysa lepiła - ale tak na prawdę to pewnie ją zazdrość zeżarła, że mąż leżał z nim a nie z nią:D:D

reklama
ewwe - moja kota wygląda tak samo i tak samo się zachowuje :) też najbardziej lubi głaskanie przez tego, kto akurat trzyma Igora. A spanie najwygodniejsze dla kota jest w wózku.

Do góry