reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Sunnflower fajnie, że się odezwałaś. Pamiętam jeszcze jak myślałaś, że wcześniej urodzisz, bo lekarz tak powiedział, a tu już duża pannica. ;)

Mój urlopowicz ;-)
pol.jpg2012-06-08-179.jpg2012-06-09-184_1.jpg

o jej buzc ale Hubert wygląda poważnie- jakby już 2 lata dawno temu skończył :)

Wrublik- heheh nie no śmieszka nadal z Wikusi :)

No a Krolciowy Daniel to chłopak jak się patrzy , jak mój Mikołaj- duży zbity usmiechniety , z zadziornym uśmiechem =D

A tu mój Mikołaj sprzed ok 2 tygodni :D

dsc0094wz.jpg

reklama
A pamiętacie jak niedawno wstawiałyśmy zdjęcia w pajacykach z pieluszkami na ramieniu do odbicia... A teraz już takie poważne dzieciaki nam na zdjęciach wychodzą ;-)
Mamolka Ty mówisz, że Hubek wygląda na 2latka? Gdybym nie wiedziała, że Mokołaj z tego samego rocznika to też więcej bym mu dała.
Wikusia takie male slodkie sliczności. Jak cukiereczek!
Daniel lubi wodę? Nie bał się jeziora? U mnie Hubek nie chciał wchodzić, mówił "ciii" - znaczy za zimna woda mu była ;-)

Do góry