reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

wszystkie dzieci sa przecudne!!! tfu tfu :-) chyba ja nie dawala foty jeszcze wiec prosze z mamusia i sam :) a to z tatusiem misie swietnie udalo uchwycic :)

Załączniki

• misiomama.jpg
    misiomama.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00166.jpg
    DSC00166.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 54
reklama
No i slicznas jak mi sie wydawalo, ale na Boga ile Ty masz lat???:confused2: poczulam sie nieco stetryczala jak Cie zobaczylam heheehhe wygladasz na koncowke nastolatkowania :tak:

Bo się jeszcze zarumienię :-D... 24 mi w październiku stuknie... ale jak kupuje jakieś wino czy cuś w sklepie to proszą jeszcze o dowodzik :D

Ach ja jaestem maniaczka zdjęc

Ja mam podobnie. Z ciekawości sprawdziłam ile mam zdjęć w 2 największych folderach (Zdjęcia z telefonu + Zdjęcia z Canona) i wyszło 1931. Są to zdjęcia na których jest antoś :D
I jeszcze filmy z kamery i te nagrywane telefonem :D

My też szaleliśmy przy Mateuszu. Do tego stopnia, że każdy miesiąc jego życia to osobny folder, tyle tego. Z pierwszego roku życia 11 płytek cd ze zdjęciami i 6 cd'ików z krótkimi filmikami(takimi robionymi aparatem).

Aż mnie zachęciłyście do zrobienia podsumowania :) Zdjęcia Franka (według folderów):
2 dzień - 7
4 dzień - 46
2 tydzień - 108
3 tydzień - 19 (!)
4 tydzień - 71
5 tydzień - 61
[czyli 1 miesiąc - 312]
2 miesiąc - 261
3 miesiąc - 180 + 87 (chrzest) = 267
4 miesiąc - 221
5 miesiąc - 124
6 miesiąc - 92
7 miesiąc - 51

Tendencja ewidentnie spadkowa ;)

My tak samo przy Zuzi strzelaliśmy zdjęcia co sekunda ;) a teraz też robimy ale już nie tak dużo i ostatnio stwierdziłam że Alek jest pod tym względem poszkodowany :(

reklama
Smile Ty naprawdę wyglądasz na 16 lat ;-) Jestem o pół roku od Ciebie starsza, a jak zobaczyłam zdjęcia to sie poczułam jak 40stka ;-) A Twój synuś cudny!
Misis nie ma to jak widok Mama i Syn - oboje wyglądacie na szczęsliwch, bo macie siebie.
Bodzia Ty to lubisz wzbudzać moją zazdrość ;p Dosyć, że cudnych chłopaków masz to jeszcze Ty wyglądasz jak Super Mamuśka! Ja po powrocie do pracy znowu przerzuciłam się na jeansy i trampki....a Ty prawdziwa SeksiMama!

Do góry