reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Buzc jeszcze Alek Misi też zreszta 3 grudniowy :-) Ach no i dziękuje bardzo az się zarumieniłam..Ale zobacz na zamkniętym jak ja wygladam rano to sie wystraszysz ;-)
Ewa BRAWO!!!!! no tak tego sie spodziewałam ;-) ale Ty go fajnie uebierasz :-) Ale tak zimno u Was??? Jej.U mnie tak parno...Zamawiam Twoją córke dla mojego syna :-p
Missiiss kapitalna mamuśka i cuuuuudny synus :-)

wszystkie dzieci sa przecudne!!! tfu tfu :-) chyba ja nie dawala foty jeszcze wiec prosze z mamusia i sam :) a to z tatusiem misie swietnie udalo uchwycic :)

Nareszcie wasze zdjęcia. ;)))
Wyglądacie super. Mississ, a gdzie twoje piękne brązowe włosy??? Ja tak sie nimi zachwycałam jak widziałam Twoje ślubne zdjęcia na zamkniętym. ;)))
Jasiek chyba lubi pozować do zdjęć, uśmiech rewelka. ;)) Śliczniutki. ;)

... moja też po urodzeniu czarna jak cyganka była, teraz z lekka wyłysiała i rzuca jej się młody włos:-D ale już nie taki ciorny heehe

Jak królewna się zmieniła od ostatniej sesji. A, gdzie uśmiech??? Chyba nie spała na ziarnku grochu??? Sarka moim zdaniem Milenka do Ciebie bardziej podobna. ;))
Mam 7 miesięcy!!
my702.jpg

By bodzinka at 2011-07-04

my697.jpg

Mama mnie nie karmi..
my632.jpg

By Bodzinka at 2011-07-04
Starszy brat to jet TO
my519.jpg

my506.jpg

Jeszcze chwileczke,jeszcze momencik ;-)

my370.jpg

Po prostu miłosc...
my463.jpg

Jest i mój szaleniec. ;))) Rośnie jak na drożdżach i już 7 m-cy. Gratulejszyn.
Starszy też super,ale na tych zdjęciach powaga. ;)
Bodzinka, a Ty jak zwykle super wyglądasz i masz wspaniałą rodzinę. Pozazdrościć, ale pozytywnie oczywiście. ;)))

No zimno zimno... Ja mam lodowate ręce non stop. Wielkie okna mamy, a że lato, to nie grzeją, no a na polu kilkanaście stopni, wiatr i leje...:/ Więc Pucek pomyka z rajtuzach i długim bodziaku, a dziś mu pulower ubrałam, bo fajny i ciepły, a rąk nie ogranicza :)

Coś mi się przyblokowało i nie mogę dziękować za posty :/ W każdym razie wiedzcie, że razem Frankiem bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa :) I za niemiłe też ;)

Oj, Mamo, przecież wcale nie jem łóżeczka!

No, może troszkę...

Dzień dobry. Ktoś jest chętny na spacer?:D

Gratuluję postępów dla fajnego Franka. ;))) Chyba tak rodzeństwa wygląda, he he. ;) Kamizelka jaka fajna. Bardzo podoba mi się. ;)

Salomii... hahaha :-D:-D:-D

Proszę :) ... Ja z Antkiem... i Antek z Twisterem (psem rodziców).

1. Początek czerwca
Zobacz załącznik 369381
2. Koniec maja
Zobacz załącznik 369382
3. Połowa maja
Zobacz załącznik 369383
4. Trzy dni temu
Zobacz załącznik 369384

Ja z natury mam kręcone włosy... i skrycie liczę na to, że pewnego dnia się obudzę, a na Antka głowie zobaczę loki :D ... A jak nie to niech chociaż 2 albo 3 się urodzi z loczkami :)

Wyglądasz jak dziewczyneczka, tak samo jak Aluśka. Jesteś najmłodsza na grudniówkach. ;)
A, gdzie Antka uśmiech, czyżby zostawił na innych zdjęciach za duzo??? Śliczniutki. ;)

Aż mnie zachęciłyście do zrobienia podsumowania :) Zdjęcia Franka (według folderów):
2 dzień - 7
4 dzień - 46
2 tydzień - 108
3 tydzień - 19 (!)
4 tydzień - 71
5 tydzień - 61
[czyli 1 miesiąc - 312]
2 miesiąc - 261
3 miesiąc - 180 + 87 (chrzest) = 267
4 miesiąc - 221
5 miesiąc - 124
6 miesiąc - 92
7 miesiąc - 51

Tendencja ewidentnie spadkowa ;)

Mój pierwszego dnia miał już zdjęcia i filmiki. W sumie jego zdjęć do dzisiaj mam kilka tysięcy, bo robię każdego dnia. ;)

Coś mi się przyblokowało i nie mogę dziękować za posty :/ W każdym razie wiedzcie, że razem Frankiem bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa :) I za niemiłe też ;)

Niemiłych nie ma i nie będzie. ;)

Salomii Twoja córa jest taka urocza, że pozwoliłam sobie obejrzeć inne filmiki. ;) Czy u was na basenie są drewniane ściany??? Tak wogle to widzę, że dumny tata pęka z dumy. ;))

reklama
Wyglądasz jak dziewczyneczka, tak samo jak Aluśka. Jesteś najmłodsza na grudniówkach. ;)
A, gdzie Antka uśmiech, czyżby zostawił na innych zdjęciach za duzo??? Śliczniutki. ;)

:zawstydzona/y: Mam nadzieje, że jak się doczekam podeszłego wieku to nadal będę wyglądała kilka latek młodziej :D
Najmłodsza? A gwiazdeczka89 chyba młodsza jest czy się myle?

Do góry