reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Te nasze Grudniaczki to takie całuśne dzieciaczki!!! Normalnie tylko wziąć i wycałować wszystkie!
Zobacz załącznik 369061
A tu takie porównanie, Hubcio jak miał 2 miesiące i Hubcio teraz. Taki cudny czarnulek był ;-)

Na drugim zdjęciu wygląda jak uczeń. ;) I juz nie taki pucaty jak wcześniej. Śliczny. ;)

Jaaaaka różnica. Taki fajny blondynek teraz z niego :)

A tutaj kilka mojego małego.

1. Zostawiłam małego na piętrze by coś przynieść z kuchni, a ten już uciekł z maty... (Jeszcze nie raczkuje tylko podnosi tyłek i ślizga się w przód).
Zobacz załącznik 369076
2. W wannie ćwicząc nową umiejętność siedzenia.
Zobacz załącznik 369077
3. Zajadając książeczkę.
Zobacz załącznik 369078

Uśmiech Antka powala. ;) Zobaczysz już niedlugo będzie raczkować. Jak już przybiera pozycję do raczkowania, to spodziewaj sie lada moment. ;)

reklama
BuzcHubcio i jako czarnulek i jako blondasek jest słodziusi :-)

Smile ale super gościu sobie siedzi :-) Mój właśnie leży na podłodze na kołderce i robi to samo co Antoś na ostatnim zdjęciu ehhehe

Słodziaki te nasze grudniaki :)

Te nasze Grudniaczki to takie całuśne dzieciaczki!!! Normalnie tylko wziąć i wycałować wszystkie!
Zobacz załącznik 369061
A tu takie porównanie, Hubcio jak miał 2 miesiące i Hubcio teraz. Taki cudny czarnulek był ;-)

Ojej ale się zmienił :) Teraz już taki mały chłopczyk :) Cudny!!!

Jaaaaka różnica. Taki fajny blondynek teraz z niego :)

A tutaj kilka mojego małego.

1. Zostawiłam małego na piętrze by coś przynieść z kuchni, a ten już uciekł z maty... (Jeszcze nie raczkuje tylko podnosi tyłek i ślizga się w przód).
Zobacz załącznik 369076
2. W wannie ćwicząc nową umiejętność siedzenia.
Zobacz załącznik 369077
3. Zajadając książeczkę.
Zobacz załącznik 369078

Super!!! W tej wannie jest uroczy :) A mój Alek kąpieli się boi. Już nie wiem co robić, może mu przejdzie...

hehe Buzc Hubcio to jak Krolciowy synek z czarnulka blondasek :D

Misia, odnosnie mycia to moze sprobujcie razem, czasem trzymam Arlene na rekach i wchodzimy pod prysznic i ona to uwielbia, poza tym zabawki spelniaja swoje role i spiewanie :D mimo ze ona lubi wode to jej jeszcze "uprzyjemniamy"

Smile , sliczny ten Twoj maluch, podejrzewam ze po mamie :D, tak sie przygladam Twojemu avatarowi i w sumie bardzo bym miala ochote zobaczyc Cie na czyms wiekszym by sie przekonac czy faktycznie takas sliczna jak mi sie wydaje :D

Jesli chodzi o zdjecia itd z pelzajacymi raczkujacymi dziecmi to ja niestety nie mam czym sie pochwalic :D bo moje malenstwo lezy na brzuchu i stopy do gory :O jak sie wkurza to kleczy hehe ale robi to ze zlosci wiec nie pamieta potem ;)

Mnie się wydaje, że Hub nic się nie zmienił, tylko wydoroślał. No pomijając zmianę koloru włosków! Mój też teraz taki siwy!
Antoś ma nieziemskie ciemne oczka! U mnie wokół(rodzina, znajomi) królują niebieskie.

Mam 7 miesięcy!!
my702.jpg

By bodzinka at 2011-07-04

my697.jpg

Mama mnie nie karmi..
my632.jpg

By Bodzinka at 2011-07-04
Starszy brat to jet TO
my519.jpg

my506.jpg