reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Gwiazdeczka duzy i fajniusi chlopczyk:tak:
Bodzinka synus to widze spokojny ale kiedy spi:-DNiezla walka z karuzelka:-)
Sarka sliczna, wesola dziewczynka.Taka milutka z buziaczka:tak:
Ewa widze ze Franus porzadki w lozeczku robi:-)A na drugim zdjeciu jakby pytal"co sie gapisz? Nie przeszkadzaj":-D

teraz sie usmielam Bodzinka moj maz patrzac na zdjecia Twojego syna powiedzial czemu wstawiasz zdjecia Wojtusia potem sie kapnal jak dojechalam do łozeczka ze inna karuzela :-)

sarka zaniedlugo chlopakow od niej nie odgonisz

ewa86 widac ze ochraniacz mu sie nie podoba

Ech ojcowie ;-) Ja to wiem, ze moj jakby mial wysniona core to by ja w baszcie trzymał!!!
Niech zyją spiochY!!!
dsc04250zr.jpg

By bodzinka at 2011-05-19
dsc04612d.jpg

dsc04608u.jpg

Hmm a cxo to???
dsc04577x.jpg

Kolejny maniak rosnie..
dsc04678at.jpg

Pan Demolka ;-)
dsc04691t.jpg

dsc04630j.jpg

dsc04629o.jpg

Na dwie lapki
dsc04596dy.jpg

A ten pajac to swieci w ciemnosci. Gwiazdy daja czadu :-)

I książki czyta, i na laptopie pracuje - będzie biznesmen. ;) Szczęśliwy dzieciaczek. ;)

Lołć, ale się Wojtuś zmienił. Masz radochę. Kawaler rośnie. ;)
Z serii - znaleziony po obudzeniu:

Komediant ten Franuś. ;)

:) moja Mysia Pysia:*
1105088.jpg

1105081.jpg

1105059.jpg

wiecej dam na zamkniętym

Chciałam napisać śmieszka, ale Bodzinka mnie wyprzedziła. Fajniutka. ;)

reklama
Do góry