reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Asia ale mój tez cycowy pucek w porownaniu z Jasiem :-) ale Flip po mamusi idzie ;-) A do tego Jas moze modelem zostanie???? Będzie mamie torebki od YSL np. zalatwial :-)

:-D
Gondolka super a dzidzius w niej jeszcze bardziej super;-)
Hannaah fajne z was dziewczyny;-)

Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH - faktycznie fest ta Twoja kobietka, nie da się ukryć :) Czego o Tobie nie można powiedzieć, chudzino :p Takie zdjęcia powinny być zakazane, bo się człowiek kompleksów nabawi ;) Chociaż i tak najbardziej zazdroszczę Ci tego, że nie musisz nosić biustonoszy do karmienia :/ Piękne to one nie są... Już tęsknię za zwykłymi. Ale w sobotę idziemy na ślub i muszę sobie kupić jakiś normalny pod sukienkę - cieszę się jak dziecko :D

Hannah dziewczyny jak maliny! A Basieńka to pewnie niejednego z naszych Grudniowych Mężczyzn by pokonała na rękę ;-)
A my się pochwalimy zdjęciami z dzisiejszego grilla ;-)
Zamiast kiełbaski
100_3273.jpg
Z mamą, z tatą i pysznym sznurkiem od bluzy;-)
100_3295.jpg100_3306.jpg
A kuku!
100_3302.jpg
Wrublik ostatnio wstawiałaś jak Wiktorię zmęczyła karuzela, Huberta wczoraj wymęczyło zasypianie ;-)
100_3272.jpg
A tu z podróży na basen ;-)
100_3263.jpg

Buzc, i Ty twierdzisz, że Hubert ma 5 miesięcy? :) Mi on wygląda na roczne dziecko! A paszczy w uśmiechu to już się chyba nie da bardziej otworzyć :) Ciężki będzie Twój los jak zacznie pełzać, już nie mówiąc o tym, co się będzie działo jak zacznie mówić ;)

Ha-NN-aH ale laseczki!! I zgadzam się z ewą w kompleksy mozna wpasc...
Buzc potwierdzam Hub wyglada na rok!!

Hannah dziewczyny jak maliny! A Basieńka to pewnie niejednego z naszych Grudniowych Mężczyzn by pokonała na rękę ;-)
A my się pochwalimy zdjęciami z dzisiejszego grilla ;-)
Zamiast kiełbaski
Zobacz załącznik 356290
Z mamą, z tatą i pysznym sznurkiem od bluzy;-)
Zobacz załącznik 356288Zobacz załącznik 356286
A kuku!
Zobacz załącznik 356287
Wrublik ostatnio wstawiałaś jak Wiktorię zmęczyła karuzela, Huberta wczoraj wymęczyło zasypianie ;-)
Zobacz załącznik 356289
A tu z podróży na basen ;-)
Zobacz załącznik 356285

Fajny brzdąc. Potwierdzam - wygląda na starszego, ale już pewnie pisałam, że jest taki poważny ten Twój zuszek.
Trzy kobiety
dsc016563.jpg

dwie kobietki
dsc016182.jpg

dsc016112.jpg

edit
jedna kobietka fest kobieta!!
dsc01619u.jpg

The beściary, he he. Fajnie wyglądacie. Kolejna rodzinka, gdzie dzieci się bawia razem - fajny widok. Takie zdjecia raduja. ;)

Ewa ja chodzę w normalnym, bo takiego dla karmiących bym nie założyla. Po porodzie dopiero ostatnio zaczęłam zakładać.

reklama
Hannah - rzeczywiście kawał Basi. Do Ciebie to ona raczej niepodobna ;-) I super ma fałdki na rączkach, a myślałam, że to moje dziecko ma ich dużo :-D

Do góry