reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

a to zdjecia z dzisiaj

201105172841111.jpg20110517283.jpg

reklama
WRUBLIK CUDOWNE!!! Jejku nmaja kawalerów??? Bo jak nie to ja je rezerwuje!! a anulka w czerwieni!! Zakochac sie mozna od razu!!!
Gwiazdeczka ale fajnie siedzi i jaki wielki!!!

Cristal porządek? - zobacz toż Wiktoria śpi w stercie ubranek - tych co nie udało mi się zabrać na potrzeby zdjęcia, przedtem było więcej :) no a maskotek to u nas po domu "chodzi" nawet więcej, Ania namiętnie je roznosi
Asia urodę dziewuszki mają po rodzicach oczywiście, Ania jest podobna do tatusia a Wiktoria trochę do mnie, no a włosy Ani to na pewno nie moje, zobaczymy po kim Wiktoria będzie miała, bo ja mam proste jak druty
Bodzinko no widzisz ja ciągle mogę rezerwować kawalerów dla córeczek, ale co ja mam do tego ja tu ojciec szykuje już kij bejsbolowy do odganiania - bo to on jest strasznie zakochany :) a w okół Ani to już czasem się kręcą chłopaczyska :D więc się śpiesz hehe

Gwiazdeczko cudny chłopaczek!

Ech ojcowie ;-) Ja to wiem, ze moj jakby mial wysniona core to by ja w baszcie trzymał!!!
Niech zyją spiochY!!!
dsc04250zr.jpg

By bodzinka at 2011-05-19
dsc04612d.jpg

dsc04608u.jpg

Hmm a cxo to???
dsc04577x.jpg

Kolejny maniak rosnie..
dsc04678at.jpg

Pan Demolka ;-)
dsc04691t.jpg

dsc04630j.jpg

dsc04629o.jpg

Na dwie lapki
dsc04596dy.jpg

A ten pajac to swieci w ciemnosci. Gwiazdy daja czadu :-)

reklama
Do góry