reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

boziuchnu jakie słodziaczki:-***** zacałowałabym
mamolka jaki on brzydaczek!!!! prześliczny jest!!!!!!!!!!! :-)

reklama
cristalrose, a te krople przyszły?

wstawiam kilka fotek z ostatnich dni. Jestem strasznie ciekawa ile przybrała moja panna. Dowiem się w tygodniu bo idziemy na ważenie, mierzenie i po skierowanie na bioderka:)

Załączniki

• SDC10763.jpg
    SDC10763.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 129
  • SDC10743.jpg
    SDC10743.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 97
  • SDC10755.jpg
    SDC10755.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 95
  • SDC10748.jpg
    SDC10748.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 103
  • SDC10770.jpg
    SDC10770.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 123
Olcia jaka ona jest śliczna!! Co zdjęcie to piękniejsza :D A to pierwsze zdjęcie jest fantastyczne - te duże oczka i minka genialna :D:D Nie ma się co dziwić, że Cypriano taki zakochany :):)

A to mój 3-tygodniowy Kris:
Krzyss.jpgIMG_1923.jpg
Smoczek na pół twarzy ale za nic nie chce mniejszych smoczków ;-)

Ale fajniusie dzieciaczki:)

Olcia no to Oliwka ma już dwóch amantów:) myślę że się Borysek z Cypriankiem jakoś dogadają:D

Wiolcia, gdybym miała córkę to nie było by problemu - na pewno spodobał by jej się Krzyś:) i jego uroczy dołeczek w bródce ( po mamusi:), no ale że córki nie mam - Krzyś podoba się tylko mi:)

Oj nie ma co mówić cudowne te nasze dzieciaczki:-)
Wiolcia nasze maluchy mają takie same smokusie
A oto moje 2 księżniczki
dsc00068gv.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry