reklama
mamolka
Fanka BB :)
mamolka
mamolka a Twój widzę blondynek po mamusi młodszy jak i starszy
oj blondas blondas
Tak patrzę na te moje chłopaki i widzę jak się różnią - z każdym dniem widzę tych różnic coraz to więcej i więcej- właściwie są jak przeciwieństwa
cristalrose
Ja mu nic nie sugerowałam - sam się zapatrzył na Olciową Oliwkę (w tej czapeczce z uszkami wygląda rozkosznie)Musze przyznać że grudniowe księżniczki to ślicznotki jakich mało Cristalrose, którą to Cyprianek wybrał? A może prędzej mamusia Cypriankowi??
Właśnie Cristalrose którą Cypriano laskę wybrał?? wiesz bo chodzi o to żeby nie tą samą co Borysek żeby się bez awantur obeszło
Eee tam - chłopaki chyba się jakoś dogadają:-) TWój Borysek nie wygląda na konfliktowego - raczej na bardzo zadowolonego i pozytywnie nastawionego do życia;-) A Cypriano by się chętnie z nim zaprzyjaźnił
MAmolka - śliczny chłopczyk, a zdjęcie z braciszkiem super:-)
Ostatnia edycja:
Ja mu nic nie sugerowałam - sam się zapatrzył na Olciową Oliwkę (w tej czapeczce z uszkami wygląda rozkosznie)
jejku!... pękam z dumy!
oliwka oczywiście bardzo chętnie spotkałaby się z Cypriankiem na mruczankę przy butli mleka!
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
mamolka przystojniachy z twoich małych mężczyzn Ciekae czy Mikołaj będzie do Olka podobny, mówisz że są jak przeciwieństwa ale chyba z charakteru co?
A mój Krzyś to czeka na powrót Arlenki ze szpitala
A mój Krzyś to czeka na powrót Arlenki ze szpitala
Podziel się: