reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Właśnie Cristalrose:D którą Cypriano laskę wybrał?? wiesz bo chodzi o to żeby nie tą samą co Borysek:D żeby się bez awantur obeszło:D:D:D

reklama
Ale z Franulki słodziaczek!!!!

a to mój Smerfik, strasznie mi sie ta fota podoba
dsc09349g.jpg

By null at 2010-12-11

No i mam tydzień...Ale te zabawki ciekawe...

dsc09362q.jpg

By null at 2010-12-11

A tu moje chłopaki noworodzie. Prawda jacy podobni???

ojj śliczności z tych naszych grudniaczków :)

Mój brzydaczek :)

leniwie mruży oczy i dostaje całuska od braciszka

Załączniki

• PC110073.jpg
    PC110073.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 129
  • PC110080.jpg
    PC110080.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 133
Ostatnia edycja:
Musze przyznać że grudniowe księżniczki to ślicznotki jakich mało :D Cristalrose, którą to Cyprianek wybrał? A może prędzej mamusia Cypriankowi?? :p :)
Ja mu nic nie sugerowałam - sam się zapatrzył na Olciową Oliwkę (w tej czapeczce z uszkami wygląda rozkosznie:tak:)
Właśnie Cristalrose:D którą Cypriano laskę wybrał?? wiesz bo chodzi o to żeby nie tą samą co Borysek:D żeby się bez awantur obeszło:D:D:D

Eee tam - chłopaki chyba się jakoś dogadają:-) TWój Borysek nie wygląda na konfliktowego - raczej na bardzo zadowolonego i pozytywnie nastawionego do życia;-) A Cypriano by się chętnie z nim zaprzyjaźnił:tak:

MAmolka - śliczny chłopczyk, a zdjęcie z braciszkiem super:-)

Ostatnia edycja:
reklama
mamolka przystojniachy z twoich małych mężczyzn :) Ciekae czy Mikołaj będzie do Olka podobny, mówisz że są jak przeciwieństwa ale chyba z charakteru co?:)

A mój Krzyś to czeka na powrót Arlenki ze szpitala:p

Do góry