reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

A mnie najbardziej zadziwia, że już u takich noworodków widać kto jest chłopczyk a kto dziewczynka :)
A wszystkim mamom gratuluję :*

reklama
Śliczne Królewny.
Ja tam bym nie poznała jaka płeć jakbym nie wiedziała. Zresztą więszkość nieznajomych długo myślała, że Lolo jest dziewczynka hi hi hi.

Ja się śmiałam na sali poporodowej, bo wszyscy odwiedzający i personel pytali inne kobiety, czy chłopczyk czy dziewczynka, a potem podchodzili do nas i mówili: "e, widać, że chłopak" - nie wiem po czym, bo ubrany był na żółto albo zielono, a becik miał kolorowy ;)

Nie mamy wiele Frankowych zdjęć, choć staramy się jakieś zrobić codziennie, żeby obserwować, jak się zmienia. Wybrałam dwa - jedno poważne, drugie nieco mniej ;)

Zobacz załącznik 308278Zobacz załącznik 308279

Jaaaaki słodki Franuś:-) Śliczny, tylko go tulić....
A Fifi jakie ma stópki urocze, zresztą cały jest uroczy:-)
Co do księżniczek, to Cyprianek już sobie wybrał jedną śliczną...;-)...najgorzej jak on się jej nie spodoba:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Musze przyznać że grudniowe księżniczki to ślicznotki jakich mało :D Cristalrose, którą to Cyprianek wybrał? A może prędzej mamusia Cypriankowi?? :p :)

Sunflower Zuzia jest taaaaka delikatna :) Naprawdę mała księżniczka :D

Wrublik patrze na awatar i już widzę podobieństwo małej do Ciebie :) I ma takie cudowne, malutkie paluszki :):)

Franek jest the best! :) Minki ma przeurocze :)

Do góry