reklama
A mnie najbardziej zadziwia, że już u takich noworodków widać kto jest chłopczyk a kto dziewczynka
A wszystkim mamom gratuluję :*
też na to zwróciłam uwagę
ja wiem czy tak widać?? jakbys nie wiedziala to nie wiem czy zawsze by sie udalo trafic w płećA mnie najbardziej zadziwia, że już u takich noworodków widać kto jest chłopczyk a kto dziewczynka
A wszystkim mamom gratuluję :*
Ja się śmiałam na sali poporodowej, bo wszyscy odwiedzający i personel pytali inne kobiety, czy chłopczyk czy dziewczynka, a potem podchodzili do nas i mówili: "e, widać, że chłopak" - nie wiem po czym, bo ubrany był na żółto albo zielono, a becik miał kolorowy
Nie mamy wiele Frankowych zdjęć, choć staramy się jakieś zrobić codziennie, żeby obserwować, jak się zmienia. Wybrałam dwa - jedno poważne, drugie nieco mniej
Zobacz załącznik 308278Zobacz załącznik 308279
Nie mamy wiele Frankowych zdjęć, choć staramy się jakieś zrobić codziennie, żeby obserwować, jak się zmienia. Wybrałam dwa - jedno poważne, drugie nieco mniej
Zobacz załącznik 308278Zobacz załącznik 308279
cristalrose
Fanka BB :)
Jaaaaki słodki Franuś:-) Śliczny, tylko go tulić....
A Fifi jakie ma stópki urocze, zresztą cały jest uroczy:-)
Co do księżniczek, to Cyprianek już sobie wybrał jedną śliczną...;-)...najgorzej jak on się jej nie spodoba
A Fifi jakie ma stópki urocze, zresztą cały jest uroczy:-)
Co do księżniczek, to Cyprianek już sobie wybrał jedną śliczną...;-)...najgorzej jak on się jej nie spodoba
Ostatnia edycja:
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Musze przyznać że grudniowe księżniczki to ślicznotki jakich mało Cristalrose, którą to Cyprianek wybrał? A może prędzej mamusia Cypriankowi??
Sunflower Zuzia jest taaaaka delikatna Naprawdę mała księżniczka
Wrublik patrze na awatar i już widzę podobieństwo małej do Ciebie I ma takie cudowne, malutkie paluszki
Franek jest the best! Minki ma przeurocze
Sunflower Zuzia jest taaaaka delikatna Naprawdę mała księżniczka
Wrublik patrze na awatar i już widzę podobieństwo małej do Ciebie I ma takie cudowne, malutkie paluszki
Franek jest the best! Minki ma przeurocze
Podziel się: