reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Bodzia duży fajny chłopaczek rośnie z Fifusia :-) I wcale nie wygląda na gościa który nosi rozmiar 68cm ciumki od nas :)

A to moja gwiazda gotowa na lato. szkoda tylko, że zima wróciła :-(

Załączniki

• SAM_6672.jpg
    SAM_6672.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 48
  • SAM_6662.jpg
    SAM_6662.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 46
Fajne są te nasze dzieci :)

Przyznam się że dopiero od kilku dni jak patrzę na zdjęcia Mikołaja to mnie w sercu ściska. Dopiero czuję że on jest mój, poznaję każdy grymas i każdą fałdkę na jego ciałku, każdy paluszek :) Jest taki mój- nie wygląda już jak każdy inny niemowlak :laugh2:

ahh kocham go :)

Załączniki

• P4290207.jpg
    P4290207.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 57
Bodzinko co tu dużo gadać masz pięknych i fajnych synalków!
cwietka aż się chce wam życzyć słoneczka byś mogła wystawić Idę na powszechne oglądanie na mieście - niech ludzie widzą piękności
mamolka - znam to uczucie, a synalek super minkę ma
asjaa - rób jak najwięcej fotek kiedy dzieciaczki bawią się razem - później nie będą mogli zaprzeczyć że można razem się bawić, bo tak najczęściej bywa między chłopakiem a dziewczynką w nastolatkowym wieku

Ostatnia edycja:
reklama
Cwietka Super letnia panienka :-) Tulaski od Mikosia i :*:*:*

Mamolka Mikos jest cudny.Oczęta super,takie duże,no boski jest co tu dużo mówić.

Asjaa Ale super bawią się dzieciaczki,też bym tak chciała mieć w domu:)

Do góry