reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Antylopka Twoje zdjęcie to jak kadr z filmu. Dzieci śliczne, Adaś już taki duży, córeczka też.:-)

reklama
Zuzia ale z ciebie slodziak:tak:
Antylopka sliczna coreczka a synus to juz facio:tak:

A ja mialam stawic zdjecia jak wsuwamy pierwszego ziemniaczka ale cos je wcielo wiec wstawiam inne jak m in. podziwia rybki
P5030931.jpg

P5030928.jpg

P4300914.jpg

P4290906.jpg

P4300916.jpg

az w koncu zasnal.Oczywiscie z pieluszka:-)

Ostatnia edycja:
Jak rezolutnie przygląda się, jakby chciał nauczyć sie jak najwięcej. Śmieszne to drugie zdjęcie, jakby miał kucyk. Rośnie Jasio rośnie, jak na drożdżach.

Widzę, że też ksiażkę czyta. Mój synek w czasie świąt dostał tą książkę, która zmienia kolory pod wpływem wody. Polubił ją, ale bardziej podoba się mu moja książka. Trzyma ja tak u dołu po środku jakby wiedział jak należy trzymać książkę i patrzy co tam jest napisane, jakby czytał.

Kurcze jak te dzieciaczki szybko rosną. Jaś na ostatnim zdjęciu to jakbym swojego widziała:tak:!!! Szczególnie te odstające od głowy włosy podczas leżenia:-D!

Kurcze jak te dzieciaczki szybko rosną. Jaś na ostatnim zdjęciu to jakbym swojego widziała:tak:!!! Szczególnie te odstające od głowy włosy podczas leżenia:-D!

Krolcia ja nawet ostatnio mezowi pokazywalam jakie nasze dzieciaczki sa do siebie podobne szczegolnie z fryzury:-D

reklama
Antylopka alle z Adasia fajny pucuś :-)
Asia kapitalne te fotki jak oglada rybki hi hi hi.
Własnie Lolo chciał nakarmić Fifka kanapką "Bo on am już zeby":dry::blink:;-):rofl2:

Do góry