reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Mamolka fajny radocha z Mikusia.
Asjaa
pozazdrościć takiego widoku. Superanckie dzieciaczki.

To ja się pochwalę moim maleństwem :)

IMG_9284.jpgIMG_9280.jpgZdjęcie0648.jpgZdjęcie0711.jpgNowy folder1.jpg
1 i 2 robione jakiś miesiąc temu.
3 robione 2 tyg temu.
4 robione tydzień temu.
5 robione jak miał chyba 1,5 miesiąca :)

albo mi sie wydaje ale synek jest baaaaardzo do ciebie podobny Smile_ :) Widzę, że matę roznosi? heheh to by się z moim Miki dogadał :)

bodzinka- Miki się identycznie śmieje :)

Pięknieją Wasze dzieciaczki z dnia na dzień!:) super:)
Ja ponawiam pytanie do Was, czy tak samo przy wstawianiu pojawia się Wam- podaj adres URL....:/

reklama
mamolka... mata jak mata. Wyjęłam jedną nóżkę z rogu, bo mały się chwytał i próbował usiąść. Ciągnął się tak śmiesznie w górę. Teraz jak ciągnie to pałąki się przewracają na niego :/ ... Ja tam się bałam jak pierwszy raz zobaczyłam co się stało, ale mały wybuchnął śmiechem. Mały odkąd nauczył się robić kółka co chwile leży na panelach albo na dywanie :)

A tutaj jeszcze kilka...

Antka zdjęcia1.jpgNowy folder.jpgIMG_9228.JPGAntka zdjęcia-1.jpg

1 robione jak miał chyba 3,5m
2 robione jak miał 1,5m
3 robione jak miał 3m
4 kilka jego min, które robi :)

Do góry