reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Sarka Milenka już taka duża jest. Swoją drogą co z waszym suwaczkiem??? Powinno być 4 miesiące i 3 dni. Jakiś błąd się wkradł.

to ja pokaze moja Zuzie

zjem tego kwiatka:-p
IMG_0785.jpg
mama już się nie może doczekać tych gumeczek i spineczek :rofl2: narazie jest jedna kitka :tak:
IMG_0776.jpg
na dwórku
IMG_0781.jpg
i takie mam pyszne stopy:-) niestety od pasa w dół jest cenzura :-D
IMG_0775.jpg

reklama
śłiczne bobasy i już takie "samodzielne":)

troche nas z minionego weekendu

Załączniki

• kwiecien_2011 065.jpg
    kwiecien_2011 065.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 62
  • kwiecien_2011 031.jpg
    kwiecien_2011 031.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 53
  • poznan_kwiecien_2011 020.jpg
    poznan_kwiecien_2011 020.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 74
Do góry