reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Bodzinka no nie zły spryciarz z Fifusia,kochany jest po prostu czad.Masz fajny głos :) taki milutki :-)

PS: mój mało ruchliwy ale od piątku ma obniżony materac na 2 poziom :-) W razie gdyby rozhulał się :)

MUSZE WAM POKAZAĆ MOJE DZIECKO Z ADHD niemowlęcym hi hi hi
YouTube - film 005.mpg

YouTube - film 006.mpg

Bodzinka niezly z Niego spryciarz:)
jak tak sie patrzylam co wyczynia to przypomina mi Lenke ktora sobie w podobny sposob wedruje po calym lozeczku. ostatnio nawet nozki tak do gory zadarla ze opierala je na brzegu lozeczka. jeszcze troche i chyba jej to lozeczko obnize bo cos wykombinuje

Bodzinka, szłowy ten Twój maluch :))

Jak miło patrzeć na te wasze maluchy :) te nasze pociechy już takie ciekawsze, kontaktowe, roześmiane i gugające cieszy się serduszko jak się patrzy na tyle szczęść !

a tu moje szczęście :)
DSCF1028.jpg

page7.jpg

DSCF1051a.jpg

Ostatnia edycja:
I proszę, rączki z przodu i główka w górze:-)
Zdjęcie274.jpg

za długo nie lubi tak leżeć, ale z dnia dzień jest coraz lepiej,

CandyC śliczna Zuzia, Zuzie chyba wszystkie są śliczne:-)
i jak trzyma TT, moja samodzielnie jeszcze nie utrzyma, ale ciągle próbuje...

reklama
Do góry