reklama
krolcia
Fanka BB :)
Śliczna! Wygląda na drobniutką. No i chyba jedna z niewielu jeśli nie jedyna dziewczynka z dłuuuugimi włoskami!
Bodzinko!!! słodki kurczaczek malutki - widzę że mu jeszcze trochę gondolka posłuży, a Lolo to przystojniacha, no i bardzo dobrze sobie radzi
Krolcia - masz jednak obu chłopaków przystojniaków, czy to podobny do ciebie czy ojca jeden i drugi zaraz będzie wyrywał panny
Thinka - Luiza piękny ma uśmieszek a z włosków to niedługo będą chyba warkoczyki...
Krolcia - masz jednak obu chłopaków przystojniaków, czy to podobny do ciebie czy ojca jeden i drugi zaraz będzie wyrywał panny
Thinka - Luiza piękny ma uśmieszek a z włosków to niedługo będą chyba warkoczyki...
Elena
Grudniówka 2010
Moje chłopaki w mniej więcej podobnym wieku. Wyraźnie widać, że są różni. Mati do mnie bardziej podobny, Daniel do taty, w związku z tym Mati ładniejszy!
A Wy wiecie który jest który?;-)
Różnica jest, ale nie wielka: włosy, nos...
Z lewej Daniel, z prawej Mati. Chociażby po bujnej czuprynie można poznać.
Śliczne chłopaki.
Elena
Grudniówka 2010
Mój cudowny śmieszek
By bodzinka at 2011-04-10
Taki jestem malutenki Kurczaczek
Bracia
Uploaded with ImageShack.us
Tak sobie radze!!!!
Uploaded with ImageShack.us
Wspaniałych masz synów.
Elena
Grudniówka 2010
Luizę też dodajemy do królewien. Śliczne ciemne włoski i jakie długie. Fryzura taka jakby od fryzjera wyszła.
U
użytkowniczka r
Gość
Thinka Cudna masz kruszynkę z bujna czuprynką :*
reklama
Thinka - pierwsze zdjęcie jest re-we-la-cyj-ne! Taka pupinka okrągła I ubranko - cudo! Że o włoskach nie wspomnę - Franek aż się zawstydził z tymi swoimi blond piórkami
Dziękujemy wszystkim za komplementy!
Ewa może kiedyś umówimy nasze skarby na spacer :-)
krolcia ta kruszynka waży już 6,5 kg więc jest co ponosić.
Na którymś usg ginekolog mówiła że widzi już włoski ale nikt się nie spodziewał, że będą aż TAKIE
Najgorsze, że jak Lizka się złości, to się za nie ciągnie i wyrywa co ją jeszcze bardziej wkurza.
Podziel się: