reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eh... czy któraś z Was jeszcze to pamięta? Nasze brzuszkowe przygody.
Kiedyś tak sobie myślałam o nastepnej ciąży i jak sobie przypomniałam jak nie mogłam sie przewrócić z boku na bok i jak mi było pod koniec ciężko to od razu sie wyleczyłam .... na jakiś czas oczywiscie:)

reklama
Lidijka mimo tych wszystkich niedogodnień ja nie mogę się doczekać kiedy moja lekarka powie mi że już mogę mieć następne dziecko... och szkoda że po cc trochę to trwa!

A ja mimo, że uwielbiam noworodki to chcę się najpierw nacieszyć Klaudią a o drugiej dzidzi pomyślimy za jakiś czas. Poza tym chcę trochę popracować bo studia skończone (została obrona) a staż pracy mizerny (tylko prace wakacyjne).

Ja podobnie jak Magdaleona marzę o drugim bobasku, najchętniej bym chciała rok po roku, ale niestety też miałam cesarke, a poza tym wszystko zależy też od warunków ekonomicznych. Ale Karolinka na pewno będzie miała rodzeństwo.

a ja zmienilam zdanie i mam dosc ;D juz nie chce wiecej dzieci,trudno.Marzylam o chlopcu,ale Wiki mi wystarcza nawet za troje dzieci ;D

Ja też chcę drugiego dzidziusia jak najprędzej. I nie chciałabym na nim poprzestać :) Na szczęście potencjalny tatuś mnie popiera ;)

Magdalena25 to marzysz tak jak ja o 3... to poczytaj sobie w wątku Uśmiechnij się mamusiu to co wysłałam (jak zmienia się zachowanie przy kolejnych dzieciach) - później będzie łatwiej ;)

ja juz jestem po tej fazie rozmyslan i mam to juz z glowy :) wiecej juz nie trzeba - dwojka wystarczy ;D

reklama
idzia zgadzam sie z Toba w 100%. Mi juz dwojka wystarczy:)) Chodz z Majka mamy mnie problemow niz z Maksem jak byl maly wiec ja sobie tlumacze ze Bozia mi teraz wynagrodzila:)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry