reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marta - sliczny maly brzuszek :)
ja tez taki kiedys mialam :) a teraz zrobila sie spora pileczka - oto ona w 38w4d :

Martap - fajniutki, malutki, super zgrabniutki brzusio! Az sie wierzyc nie chce, ze Ty mozesz jeszcze jeansy zalozyc. Ja moich nie mialam na sobie od listopada!
Idzia - kiedy Ta Twoja pileczka zdarzyla tak urosnac??? Jeszcze nie dawno byla taka mini, mini :) Ale wciaz ksztaltna i zgrabniutka!

IDZIA-fajniutki brzusio. No wiem ze moj brzusio nie za duzy, ale dzidzia za to tak:) a jeansy to jeszcze sa te sprzed ciazy, to biodrowki wiec sie mieszcze bez problemu:)

Marta zazdroszczę dzinsów, choc ja nigdy nie lubułam biodrówek i szybko musialam przejść na spodnie ciążowe (też wysokie na brzuch).
Idzia ty nadal pozostajesz zgrabniutka :) Gratulacje tak trzymac!!
PS. Bardzo ładne firanki :)

sama sie dziwie kiedy ten brzuch tak mi urosl - ale i tak jest mniejszy niz w ciazy z michalem :)
dzieki za wszystkie komplementy :)
jezeli chodzi o dzinsy to ja nie nosze ich od kilku lat - jakos przestaly mi odpowiadac - a spodni biodrowek tez nie lubie ... wiec nie mam wyboru i chodze w ciazowych - na szczescie teraz jest taki wybor ze mozna w nich bardzo elegancko wygladac :)

p.s magdalena - firanki to jeden z nowszych zakupow - wisza dopiero od tygodnia :)

reklama
marta, czego tu sie przestraszac, sliczny zgrabny brzus
idzia, wygladasz super. Takie ksztalty, ze och, ach!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry