reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarownica śliczny zgrabny brzuszek no i chyba nowa fryzurka, którą się nie chwaliłaś!

dzieki:):):)
tak dzis zmiana fryz:) a co tam;):)
jestescie takie mile wszytkie:):) uwielbiam tu siedziec i z wami gadac zawsze podnosicie na duchu:):)
cmok

W końcu po to jest to forum :) żebyśmy się wzajemnie wspierały, pocieszały, komplementowały :)

Czarownica włoski super, a ja tylko zazdroszczę odwagi, bo zawsze mam stracha i tylko "podcinam". Grzywka to mój najodważniejszy wyczyn ostatnio... Żadnego farbowania ani nic odważniejszego. A tobie będzie na pewno bardzo wygodnie z taką fryzurka :)

Ja uwielbiam eksperymentować z moimi włosami :D ale tyle się nazapuszczałam, że teraz troche ciężko mi się z nimi rozstać dlatego narazie zostaje przy długich. Dziś zafundowałam sobie tylko farbowanie w moim naturalnym kolorze i refleksy, coby się odrostami nie przejmować przez jakiś czas :) Jak dla mnie długie i krótkie włoski są najwygodniejsze z półdługimi nigdy nie moge sobie poradzić...

czesc
Czarownico, masz malutki brzusio i dość nisko

mi tez własnie siostra powiedziała ze troszke mam brzuch nizej\
ja sama tego nie zauwazam

Czarownica, jak zawsze siuper brzusio :) Jak Wy poznajecie, że brzusio jest obniżony?

I też się pochwalę swoim brzuszkiem, a cio :) (38w4d):

brzusio4.jpg

brzusio5.jpg

brzusio6.jpg

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry