reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewach6 fajnie wygladazs naparwde brzus nie wyglada na 35:):)
ale mnie by te spodnie dusily och jaka ja jestem uczulona na ubrania:):)wole loozne wszytko

Dziewczyny śliczne malutkie brzuszki! Wasze zgrabniutkie miniaturki opanowały ostatnio forum. Ewach6 i Rybcia21 wy też chcecie nam wmówić, że to na kwiecień??? ;)

Rybcia, Ewach piękne brzuszki.

Ewach jak Ty młodziutko wyglądasz.

Ewach taki brzuszek to ja miałam w 5 miesiącu... pozazdrościć! Przynajmniej nie przeszkadza Ci tak jak nam wielorybom... ja ostatnio prosiłam męża żeby mnie przewrócił na 2 bok, bo nie dość że wielki brzuch to jeszcze ból miednicy taki, że nie byłam w stanie wykrzesać z moich mięśni odruchu przekręcenia :(

dzięki dziewczyny za pochwały :D

ja lubie chodzić w dzinsach a to są jeszcze moje sprzed czasu ciąży
a co do młodego wyglądu to zawsze mnie pomładzają do 16-stu lat

Rybcia, Ewach, ale malutkie brzuszki - za to jakie ladne :)

a to my w 32 tygodniu:

brzuszek31w4d06amale4jr.jpg
brzuszek31w4d13male7sw.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry