reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a to jest moj brzusio troszke nie wyraznie bo robiony z telefonu komorkowego ale zawsze to cos 29(tc)

Zuczku zgrabniutki masz ten brzuszek i wzorcowy! Widać, że tylko brzuszek rośnie :)
Rybcia_21 od poprzednich fotek widzępostęp, bo wcześniej taaakiii maluni mi się twój brzuszek wydawał.

Oj pomerdało mi się! To nie brzuszek Rybci_21 tylko Jaszczurki !

Zuczek, rosnie Ci ten brzusio, rosnie :)
Jaszczurka, ladny okraglutki brzus :)

EWACH6 JAKIMŚ DZIWNYM TRAFEM UDAŁO MI SIĘ DZIEKI TOBIE UMIEŚCIĆ STRONĘ Z MOIM I MOJEJ CÓRCI ZDJĘCIEM DZIEKUJĘ
ja to jestem laik jeśli chodzi o internet i te sztuczki hihihih :o
to drugie urodziny Nadusi
JESZCZE RAZ DZIĘKI ;D

kate75 bardzo milo Cie poznac z w twarzy :laugh: MASZ SLICZNA CORECZKE, i bardzo ladna z Ciebie mama Witam na forum !!!!!

reklama
Wow! Nowa twarz :) I to od razu potrójna :) Pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry