reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dori ale z Ciebie sexymama :)

Irlandia śliczne rzeczy robisz, nic tylko pozazdrościć, a te buciki przesłodkie :)

Dziewczyny, wszystkie jesteście śliczniutkie. Naprawdę widzę, że te forum podnosi na duchu. Przyznam się, że nie mam fotek, ale też czuję się tak promiennie jak Wy. Podobno też tak wyglądam. Ja niedługo też siadam do robótek, bo moją zaczętą zostawiłam, ale szóstego lutego idę na jeden dzień urlopu a od siódmego już mnie nie będzie w pracy. Nawet umówiłam się już z koleżanką na przyuczenie do mojego stanowiska. Nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem szczęśliwa z tego powodu.

Dziewczyny wszystkie wyglądacie super!! Brzuszki przepiękne i mamusie takie radosne :)

Irlandio śliczny sweterek :)

Wracam do tego wątku!
Oto mała sesyjka naszego maleństwa.

No cóż będzie mały Michaś, bo ja mam nieco inny profil i bardziej zadarty nosek:)

A na dowód tego co wyżej napisałam ppkaże Wam nasze zdjątka:)

To Michu z córcią jego kuzyna -Pola 1,5 roku. Michał z kuzynem sa podobni do siebie,dlatego mała uszłaby za Michała córcię:)

A to mama z wielkim brzuchem. To po jabłkach!:)

No i mama-hipcia prawie w negliżu:)
Sorki za ten bałagan na kanapie to jest moje legowisko w dziennym,i mój wygląd - wyszłam spod prysznica:)

Superowe zdjątka!! Te z USG wyszły czadowo :) No i siupa rodzinka :) A Tobie jabłuszka służą :)

Buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry