reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Właśnie dziś nadrabiam ten wątek.

Ślicznie wyglądacie dziewczyny w tych brzuszkach, ja niestety nie mam cyfrówki i nie mam co Wam pokazać - trochę mi przykro z tego powodu.

Dominiko - wszystkiego najlepszego z okazji ślubu - spóźnione, ale szcere.
Przyznam się, że zapomniałam o Twoim ślubie - w tym czasie leżałam w łóżku - leciało mi z oczków i noska i byłam bardzo nieszczęśliwa.

aska00 dziekuje za zyczenia:):):)
mam nadzieje ze juz sie dobrze czujesz:):) ja dzis jakos niewyrazna jestem glowa mnie boli i duszno mi strasznie;(

ja nie moge znaleźć ładowarki do aparatu... i ostatnio wynalazłam nowy wydatek jaki chce/musze kupić przed pojawieniem się dzidzi - jako że cyfrówka mojej siostry jest stara, baterie szybko się rozładowują i mam zamiar w miare szybko wyprowadzić się po porodzie do Gdańska, to musze kupić aparacik cyfrowy (niie jakieś nie wiadomo co, ale badziewia też nie kupie) - będzie trzeba udokumentować pierwsze dni życia maluszka, a jak się wyprowadze dziadkowie pewnie będą się domagać zdjątek wnuka co jakiś czas :) a mój luby nie posiada, więc zapowiada się kolejny wypadek - może moje urodzinki pod koniec marca mnie troche uratuja ;)

oj kosmi my tez kupilismy aparat cyfrowy wlasnie z mysla o dzidzi:) wydalismy kupe siana ale oplacalo sie bo jets naprawde fajny i ma nam sluzyc dlugo dlugo
wydatek raz na dlugi czas
chce robic dziecku fotki chocby co godzine:):)

Ok to ja się pochwalę moim kolosalnym (w porównaniu do niektórych...) brzuszyskiem.
Jedno zdjęcie to brzusio w roli głównej, a drógie mąż mi zrobił jak wychodziłam do pracy... całe szczęście, że mam płaszczyk na zakładkę i zawiązywany, bo mogę wiązać bez uciskania maluszka... no i brzuszek nie wydaje się taki wielki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry