reklama
katrina115
Potrójna Mama
Super!!!! Jak ja Wam zazdroszczę.... a gdzie dokładnie jest to miejsce, w którym się spotkałyście???
alijenka
Mamcia Nataszki :))
katrina dokładnie tu Cafe Inspiracje - więcej niż kawiarnia ul. Skrzydlata, boczna Bajana
katrina115
Potrójna Mama
alijenka - oooo to jak mi się kiedys w końcu uda dolecieć do Wrocławia, to od rodziców miałabym tylko rzut beretem (z Nowego Dworu), to chętnie bym się z Wami zobaczyła, tylko nie wiem kiedy bedzie mi dane polecieć,
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Załączniki
-
DSCF3077.jpg42,1 KB · Wyświetleń: 96
-
DSCF3108.jpg44,5 KB · Wyświetleń: 89
-
DSCF3143.jpg37,4 KB · Wyświetleń: 95
-
DSCF3147.jpg40,2 KB · Wyświetleń: 90
-
DSCF3166.jpg31,1 KB · Wyświetleń: 95
-
DSCF3181.jpg25,7 KB · Wyświetleń: 84
-
DSCF3174.jpg36,3 KB · Wyświetleń: 87
-
30.05.2013%u00252520-%u002525201.jpg64,7 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Rysica - no to już wiemy które dziecko czyje, fotki super
Sunshine - no jak to nie dla dzieci takie zabawki????? przecież one są najlepsze
Mój lubi przekładać spinacze do bielizny z jednej miseczki do drugiej, a potem wszystkie rozrzuca, komórka to fajna rzecz, laptop (mamy takiego starego, to sobie może na nim popisać).
Sunshine - no jak to nie dla dzieci takie zabawki????? przecież one są najlepsze
Mój lubi przekładać spinacze do bielizny z jednej miseczki do drugiej, a potem wszystkie rozrzuca, komórka to fajna rzecz, laptop (mamy takiego starego, to sobie może na nim popisać).
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
kartina - no to które czyje? ;P obydwoje nasze
a w ogóle jak Szymek był mały to mówili, że cały tata i że nic do mnie nie podobny
https://lh6.googleusercontent.com/-MIMdvw4lodI/SomOfDgEM1I/AAAAAAAALnA/Zfdf12Mb2LM/s640/DSCF0028.JPG o zobacz obydwaj blondaski a ja czarnulka wyglądałam jak "od czapy"
a w ogóle jak Szymek był mały to mówili, że cały tata i że nic do mnie nie podobny
https://lh6.googleusercontent.com/-MIMdvw4lodI/SomOfDgEM1I/AAAAAAAALnA/Zfdf12Mb2LM/s640/DSCF0028.JPG o zobacz obydwaj blondaski a ja czarnulka wyglądałam jak "od czapy"
claudette
Fanka BB :)
Rysica, aaaaa, ślicznie Ci było w tej krótkiej fryzurce!!!!!!!!!!!
I wszystkie dzieciaczki nasze czerwcowe do schrupania oczywiście ))
I wszystkie dzieciaczki nasze czerwcowe do schrupania oczywiście ))
reklama
goldenlucy
Fanka BB :)